Bedste Probuilder Skruetrækker: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Drv.dk » Alle guides » Skruetrækker » Probuilder Skruetrækker

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Probuilder skruetrækker. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Probuilder skruetrækker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Probuilder skruetrækker med skraldefunktion og 10 bits

1: Probuilder skruetrækker med skraldefunktion og 10 bits

Tilbud: Kun 75.00 39.00 hos Plusshop.dk. Spar 36 kr. / 48 %

Praktisk bits skruetrækker med smart skraldefunktion. Leveres incl.: 5 stk. krydskræv bits 3 stk. ligekrærv bits 2 stk. Torx bits (10 og 15) Bælteholder med bitsholder… læs mere hos Plusshop.dk >>

Billede af Skruetrækker med skralde og bitssæt ProBuilder

2: Skruetrækker med skralde og bitssæt ProBuilder

Bedste pris: 110.00 hos Toolworld.dk

Skraldeskruetrækker med 12 bits: lige kærv 5 og 6 mm, PH1, 2—PH2, PZ1, PZ2, T20, T25 samt Hex 4 og 5. I display med 12 stk…. læs mere hos Toolworld.dk >>

Dyreste Probuilder Skruetrækker på listen er Skruetrækker med skralde og bitssæt ProBuilder fra Toolworld.dk med en pris på 110.00. Billigste udvalgte Skruetrækker er Probuilder skruetrækker med skraldefunktion og 10 bits som du kan købe for 39.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 71 kr. – de 2 Probuilder Skruetrækker vi har fundet koster i gennemsnit 74.5 kr.
Ovenstående Probuilder Skruetrækker data og priser er hentet fra 3 butikker (Plusshop.dk, Davidsenshop.dk, Toolworld.dk). Alle Probuilder Skruetrækker tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skruetrækker guides:

Fandt du ikke det rigtige Skruetrækker blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skruetrækker:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Drv.dk

Mere med Probuilder:

Er du vild med Probuilder, men Skruetrækker var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Probuilder: