Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Pillivuyt middagstallerken. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Pillivuyt middagstallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pillivuyt Vinter middagstallerken m. lige kant – Ø:26 cm

  • Mærke: Pillivuyt
  • Størrelse: ø26

Sidste produkt på vores liste er Pillivuyt Vinter middagstallerken m. lige kant – Ø:26 cm som vi har fundet til 379,95 hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Pillivuyt – Vinter tallerken – 26×1,5 cmDette vinterstel fra Pillivuyt er lavet med små søde vinterlige motiver som kan spred en god og hyggelig stemning rundt om bordet. Motiverne på stellet er trykt ned i porcelænet og kan derfor ikke slides væk. Denn…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Pillivuyt Middagstallerken på listen er Pillivuyt Vinter middagstallerken m. lige kant – Ø:26 cm fra Kop&Kande DK med en pris på 379.95. Billigste udvalgte Middagstallerken er Pillivuyt Vinter middagstallerken m. lige kant – Ø:26 cm som du kan købe for 379.95 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Pillivuyt Middagstallerken data og priser er hentet fra 1 butikker (Kop&Kande DK). Alle Pillivuyt Middagstallerken tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Middagstallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Middagstallerken blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Middagstallerken: