Drv.dk: Find blandt 1006443 Produkter | 4659 Kategorier | 1397 Brands | 625 Forhandlere

Bedste Philips HUE Afbryder: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Philips HUE afbrydere. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Philips HUE afbrydere

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Philips HUE afbrydere | ✅ Afbryder-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Philips HUE afbrydere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Philips HUE afbrydere som du kan finde lige nu.

  1: Niko Trådløs FUGA Lysdæmper/Kontakt til Philips Hue - Intense White

  Hvorfor vælge Niko Trådløs FUGA Lysdæmper/Kontakt til Philips Hue - Intense White?

  Nem installation, trådløs, ingen batterier nødvendig da den får strøm af kinetisk energi når du trykker på knapperne, kan nemt tilkobles din Philips Hue bridge som original Friends of Hue tilbehør, der kan tilkobles op til 25 kontakter pr. bridge, der med

  2: Philips Hue Dimmer Switch V2

  Hvorfor vælge Philips Hue Dimmer Switch V2?

  Philips Hue trådløs lysdæmperkontakt V2 i et opdateret design Lysdæmperkontakten til Philips Hue lys får en opdatering med version V2. Som sædvanlig imponerer den med sin intuitive brugervenlighed, ukompliceret installation uden kabler og fleksibel placering med et vægbeslag og magnetisk klæbende koblingselement. Den øverste sektion bruges til at tænde og slukke for de tilsluttede lys eller lamper. Disse aktiveres i deres programmerede indstilling, så f.eks. Tændes den universelle hvide arbejdsbelysning om morgenen eller den varme hvide ekstrabelysning om aftenen, afhængigt af hvornår lysdæmperen betjenes. Felterne i den midterste sektion bruges til dæmpning. Det nederste område bruges til at skifte mellem de fire forprogrammerede scener "Relax", "Read", "Concentrate" og "Genoplad dine batterier". Når den er integreret i et Hue-system (bro kræves), kan individuelt konfigurerede lysscener også tildeles den nederste knap. Tekniske specifikationer: - Leveringsomfang: skifte del med knapcelle, vægbeslag med skruer og klæbebånd til fastgørelse - Op til 10 nuancelamper / lys kan styres - Levetid: op til 50.000 klik - Omgivelsestemperatur under drift: - 10 ° C til + 45 ° C - Rækkevidde: op til 12 m - Batteri: 1 x CR2450 (inkluderet)

  Andre mærker af afbrydere

  På vores liste her har vi samlet de Philips HUE bedste afbrydere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige afbryder til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top