Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Petromax kedel. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Petromax kedel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Petromax Fire Kettle Stainless Steel 0,75l – Kedel

  • Mærke: Petromax

Vores første anbefaling er “Petromax Fire Kettle Stainless Steel 0,75l – Kedel” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

2: Petromax Kedel 5 L

  • Mærke: Petromax

Vores anden anbefaling er “Petromax Kedel 5 L” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Med Petromax Teakettle i rustfrit stål af høj kvalitet koger vandet hurtigt og nemt på åben ild og på alle typer komfurer.
Takket være det trefoldigt bøjede, bevægelige håndtag kan kedlen hænges over bålet og er behagelig at betjene.
Den flerlagede bund s…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Petromax – Fire Kettle fk1 Kedel

  • Mærke: Petromax

Næste anbefaling er “Petromax – Fire Kettle fk1 Kedel” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Med den dobbeltvæggede Petromax Fire Kettle med en volumen på 0,5 liter, har du kogende varmt vand på få minutter! Mens grene eller andet brænder og krakelerer i ildskålen, går brandens varme op gennem kedlens inderside og bringer vandet inde i væggen i b…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Petromax Fire Kettle Stainless Steel 1,5l – Kedel

  • Mærke: Petromax

Sidste produkt på vores liste er Petromax Fire Kettle Stainless Steel 1,5l – Kedel som vi har fundet til 943,95 hos Outmore.dk.

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Petromax Kedel på listen er Petromax Fire Kettle Stainless Steel 1,5l – Kedel fra Outmore.dk med en pris på 943.95. Billigste udvalgte Kedel er Petromax – Fire Kettle fk1 Kedel som du kan købe for 649.00 hos OutdoorPro.dk. Forskellen på de to priser er 294.95 kr.
Ovenstående Petromax Kedel data og priser er hentet fra 2 butikker (Outmore.dk, OutdoorPro.dk). Alle Petromax Kedel tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kedel guides:

Fandt du ikke det rigtige Kedel blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kedel: