Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde pendelophæng. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle pendelophæng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pendelophæng til Luno & Aurelia, mat nikkel

  Vores første anbefaling er “Pendelophæng til Luno & Aurelia, mat nikkel” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Pendelophæng Pendelophænget i mat nikkel er forsynet med i alt tre stålkabler, der kan forkortes.
  Det leveres med et ophæng på 150 cm. Det kan bruges til at omdanne LED-loftlamper fra Aurelia og Luno-serien til pendellamper….

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: Nordlux Hang pendelophæng, hvid

  • Mærke: Nordlux
  • Farve: Hvid

  Produkt nummer 4 på vores “pendelophæng-liste” er Nordlux Hang pendelophæng, hvid

  Forhandlerens beskrivelse:

  Hang er en porcelænsophæng, der er skabt i et moderne design.
  Denne suspension kan varieres uendeligt ved hjælp af dekorative lyskilder.
  Hænge i vinduet, placere hængende over kontoret, eller hænge flere sammen i gruppe for et dejligt æstetisk og visuelt indtryk.
  Kabellængde: 200 cm tekstilkabel.
  Fås i hvide, grå og terracotta farver.
  Lyskilde ikke inkluderet.

  Tjek bedste pris ❯❯

  5: Nordlux Notti pendelophæng, sort

  • Mærke: Nordlux
  • Farve: Sort

  Sidste produkt på vores liste er Nordlux Notti pendelophæng, sort som vi har fundet til 104,- hos Proshop.dk.

  Forhandlerens beskrivelse:

  Notti er et fint eksempel på, når form, materiale og detaljer kombineres til en højere enhed.
  Det smukke organiske og harmoniske formsprog giver Notti et perfekt, æstetisk udtryk, der passer godt ind i alle typer interiør.
  Udgangspunktet er den elegante, dekorative pære, der her suppleres på en utrolig fin måde af en base af mat metal med en rund organisk form. Dette giver en flot lampe, der skaber en hyggelig atmosfære både tændt og slukket.
  Hæng gerne flere sammen i et hjørne med forskellige dekorative pærer – det skaber liv i indretningen og giver et smukt visuelt udtryk.

  Tjek bedste pris ❯❯

  Flere produkter.

  De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste pendelophæng i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse pendelophæng:

  Dyreste Pendelophæng på listen er Pendelophæng til Luno & Aurelia, mat nikkel fra Lampegiganten DK med en pris på 1299.00. Billigste udvalgte Pendelophæng er Teknisk Belysnings Industri Pendelophæng med skrue hvid som du kan købe for 16.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 1283 kr.
  Ovenstående Pendelophæng data og priser er hentet fra 9 butikker (Lampegiganten DK, Coop.dk, Proshop.dk, MAXiPRO, VVSproffen.dk, Lampemesteren.dk, Elvvs.dk, LampeGuru.dk, MyHomeMøbler.dk). Alle Pendelophæng tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

  Flere Pendelophæng guides:

  Fandt du ikke det rigtige Pendelophæng blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendelophæng: