Drv.dk: Find blandt 1022108 Produkter | 4659 Kategorier | 1397 Brands | 625 Forhandlere

Bedste Nordlux Bordlampe: Se top 13

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Nordlux bordlamper. Vi har udvalgt de 13 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 13 Nordlux bordlamper

  De 13 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Nordlux bordlamper | ✅ Bordlampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 13 bedste Nordlux bordlamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Nordlux bordlamper som du kan finde lige nu.

  1: Nordlux Clyde bordlampe, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Clyde bordlampe, sort?

  Dæmpbar LED-bordlampe Clyde med justerbart lampehoved Denne LED-bordlampe er alsidig til læsning eller stemningsbelysning. Armaturhovedet kan justeres opad eller nedad efter behov. Den varme hvide lysfarve skaber en hyggelig atmosfære, og lysstyrken kan justeres fra 100 % til 50 % og til 25 % via Moodmaker-trinsdæmperen, der er indbygget i kablet til 50 % og til 25 % via Moodmaker-trindæmperen, der er indbygget i kablet. Med sit tiltalende skandinaviske design kan Clyde-bordlampen integreres i mange moderne og klassiske indretninger. - Hovedet roterer 130°

  2: Nordlux Alanis Bordlampe, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Alanis Bordlampe, sort?

  Denne fine Alanis bordlampe i sort metal fra Nordlux har en 10-sidet profil, der skaber et unikt designudtryk, som er strømlinet og blødt på samme tid. De slanke, enkle linjer gør lampen perfekt at placere på din skænk, dit natbord eller skrivebord. Bord

  3: Nordlux Christina bordlampe, lysegrå

  Hvorfor vælge Nordlux Christina bordlampe, lysegrå?

  Christina bidrager til den populære indretningstrend med at bruge glas. Den røgfyldte glaskuppel giver lampen en særlig udstråling ved brug af dekorative lyskilder, der spreder et varmt og blødt lys i rummet. Samtidig skaber den robuste fod en smuk kontrast til det bløde glas og passer fint ind i et minimalistisk interiør.

  4: Nordlux Hollywood bordlampe, røgfarvet

  Hvorfor vælge Nordlux Hollywood bordlampe, røgfarvet?

  Glas bordlampe Hollywood i et trendy retro look Med sin base lavet af farvet, men stadig let gennemsigtigt glas, fortryller Hollywood- bordlampe overalt, hvor den bruges i stuen: i stuen som leverandør af hyggelig ekstra belysning, i soveværelset som en lyskilde til natbordet eller for eksempel som en vindueskarmelampe, som også giver lys, giver et indbydende indtryk til omverdenen. Udstyret med et sort tekstilkabel. Integreret kontakt på kablet.

  5: Nordlux Cera bordlampe, messing

  Hvorfor vælge Nordlux Cera bordlampe, messing?

  Cera er en serie komplet messing oprettet i minimalistisk stil. Lampen placeres let og passer lige godt i vinduet, på kontoret eller på bænken i hallen. Det udsender et behageligt nedadgående lys og giver en hyggelig følelse i hjemmet. Lampen er lavet af metal med mat messingfarvet finish.
  Kabellængde: 150 cm tekstilkabel + switch.
  Lyskilde ikke inkluderet.

  6: Nordlux Aslak Bordlampe, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Aslak Bordlampe, sort?

  Aslak-serien har både et moderne og et industrielt udtryk takket være form, konstruktion og æstetiske detaljer. Aslak har en behagelig lys overflade, der giver et effektivt og smukt lys og fungerer perfekt i rum, hvor man mangler en god belysning, der kan rettes.

  7: Nordlux Alexander bordlampe, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Alexander bordlampe, hvid?

  Funktionel Alexander bordlampe med kromdetaljer Satinmattelakeret metal og forkromet metal danner en meget smuk kombination i Alexander bordlampe , som gør lampen til en tidløs lyskilde med en ekstremt dekorativ, skandinavisk flair. Takket være forskellige samlinger kan den gennemtænkte Alexander bordlampe justeres fleksibelt, og lyskeglen, der udstråler fra den halvcirkelformede metalskærm, hvidmalet på indersiden, kan bringes i den ønskede retning. Alexander bordlampe er udstyret med et 150 cm langt kabel, den dejlige vippeafbryder i form af en forkromet håndtag er integreret direkte i basen.

  8: Nordlux Pine | Table | Black

  Hvorfor vælge Nordlux Pine | Table | Black?

  Pine er en dekorativ lampeserie skabt i en industriel stil - perfekt til f.eks. brud på den lyse, skandinaviske stil. Lampen er lavet af metal med elegante messingdetaljer og små, dekorative huller langs skærmens nederste kant. Hullerne er med til at give lampen sin unikke stil, men også til at skabe et effektivt lysbillede i rummet, når lampen er tændt. Pine fungerer lige så godt som en læselampe på natbordet samt en indbydende detalje ved indgangen eller i hallen. Dens stilfulde design gør det passer overalt!
  Skærm på skærmen.
  Fås i sort og gråt.
  Lyskilde ikke inkluderet.

  9: Nordlux Ara To Go udendørs bordlampe, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Ara To Go udendørs bordlampe, hvid?

  Ara To Go er en stilfuld og praktisk bordlampe, der er perfekt til varme sommeraftener på altanen, terrassen eller på en picnic ved stranden. Det er også IP54-klassificeret og er derfor tæt mod både fugt, vandstænk og barske vejrforhold. Lampen er lavet af aluminium, har en sort finish og er udstyret med et fleksibelt læderhåndtag, der giver mulighed for at bære lampen, hvor den ønskes. Armaturet er udstyret med integreret LED-belysning, der udsender et varmt hvidt og behageligt lys. Det kan også dæmpes i tre trin, hvilket giver yderligere mulighed for at skabe den ønskede atmosfære.
  Op til 80 timers batterilevetid.
  Integreret LED-belysning.

  10: Nordlux Time bordlampe, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Time bordlampe, sort?

  Inspirationen til det lette formsprog er hentet fra svampe i skoven og sammen med kombinationen af mat metal og glas skabes et enkelt og elegant udtryk. Den lille glasdel i toppen af lampen skaber et lys, der er rettet både opad og nedad, hvilket er med til at give en hyggelig følelse. Derudover har lampen en indbygget tænd/sluk funktion, der aktiveres ved berøring hvor som helst på lampefoden, hvilket betyder, at design og teknologi kombineres på en udsøgt måde i denne smukke lampe. Det matsorte metal understreger bordlampens minimalistiske og moderne udtryk.

  11: Nordlux Coupar bordlampe, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Coupar bordlampe, hvid?

  Coupar-serien af den danske designduo Says Who er en moderne udgave af den traditionelle lanterne. Med rene linjer og et samtidigt blødt og afrundet designudtryk, kombinerer serien ubesværet klassiske funktioner med et moderne, nutidigt look. Det riflede glas skaber både en behagelig atmosfære og et interessant lysspil. Fremstillet af slidstærkt pulverlakeret metal.

  12: Nordlux Ray bordlampe, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Ray bordlampe, sort?

  Enkel skrivebordslampe Ray i sort Når bordlampen Ray finder en plads på skrivebordet, opfylder den der ikke kun sit formål som en praktisk lyskilde, men ser derudover også meget elegant ud. Lægger man ved indretningen af sit arbejdsværelse mindre vægt på et puritansk, moderne design, men derimod foretrækker en klassisk stil, træffer man med Ray det rigtige valg. Hvis man synes, at den enkle dekorationsring på skærmen forstyrrer det sorte udseende, kan den nemt fjernes. Bordlampen er holdt i en enkel sort farve og rent visuelt er den derfor yderst diskret. Udstyret med en skærm som kan vippes, afgiver den præcis det lys der skal bruges til at læse og arbejde ved skrivebordet. Rays anvendelse er dog på ingen måde indskrænket til skrivebordet. Den tjener også godt som læselampe ved siden af sengen.

  13: Nordlux Arian bordlampe, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Arian bordlampe, sort?

  Med sit rå og industrielle design skaber Adrian-serien en modvægt til den lyse og feminine skandinaviske indretningsstil. Samspillet mellem den rå overflade og de integrerede skruer forstærker den industrielle følelse. I modsætning til det rå design giver skærmen stemningsfuld belysning med nedadvendt lys, mens lyset spredes ud i rummet gennem skruerne på siden, hvilket bidrager til en helt ny lysoplevelse.

  101 yderligere Nordlux bordlamper

  De 13 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste bordlampe fra Nordlux i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de bordlamper vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 101 Nordlux bordlamper:

  Nordlux Sponge 34 udendørs bordlampe, batteri, hvid

  Nordlux Sponge 34 udendørs bordlampe, batteri, hvid

  437,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Christina 20 bordlampe, antracit Spar 31,79%

  Nordlux Christina 20 bordlampe, antracit

  499,95 341,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Dean bordlampe, messing

  Nordlux Dean bordlampe, messing

  169,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Christina 20 bordlampe, klar

  Nordlux Christina 20 bordlampe, klar

  478,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Time bordlampe, grå

  Nordlux Time bordlampe, grå

  364,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Alanis Bordlampe, messing

  Nordlux Alanis Bordlampe, messing

  341,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Sponge 20 udendørs bordlampe, batteri, hvid

  Nordlux Sponge 20 udendørs bordlampe, batteri, hvid

  374,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Hollywood bordlampe, klar

  Nordlux Hollywood bordlampe, klar

  169,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Notti bordlampe, grå

  Nordlux Notti bordlampe, grå

  264,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Dove bordlampe, sort

  Nordlux Dove bordlampe, sort

  168,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Magia bordlampe, sort

  Nordlux Magia bordlampe, sort

  653,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Vanila bordlampe, sort

  Nordlux Vanila bordlampe, sort

  340,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Magia bordlampe, hvid

  Nordlux Magia bordlampe, hvid

  653,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Theo Bordlampe, sort

  Nordlux Theo Bordlampe, sort

  437,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Siv bordlampe, marmor, sort

  Nordlux Siv bordlampe, marmor, sort

  189,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Siv bordlampe, marmor, hvid

  Nordlux Siv bordlampe, marmor, hvid

  189,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Alexander bordlampe, sort Spar 31,94%

  Nordlux Alexander bordlampe, sort

  669,95 456,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Hollywood bordlampe, ravfarvet Spar 51,35%

  Nordlux Hollywood bordlampe, ravfarvet

  259,- 126,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Vanila bordlampe, hvid Spar 37,71%

  Nordlux Vanila bordlampe, hvid

  699,95 436,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Notti bordlampe, sort

  Nordlux Notti bordlampe, sort

  230,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Trinidad bordlampe, bambus

  Nordlux Trinidad bordlampe, bambus

  226,-

  Billigste af 7 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Pine bordlampe, grå

  Nordlux Pine bordlampe, grå

  273,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Dean bordlampe, sort

  Nordlux Dean bordlampe, sort

  169,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Coupar bordlampe, sandfarvet

  Nordlux Coupar bordlampe, sandfarvet

  297,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Fleur bordlampe, beige Spar 31,28%

  Nordlux Fleur bordlampe, beige

  699,95 481,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Texas bordlampe, hvid

  Nordlux Texas bordlampe, hvid

  226,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Coupar bordlampe, sort

  Nordlux Coupar bordlampe, sort

  297,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen design bordlampe, E14, messing - Nordlux Spar 29,79%

  Ellen design bordlampe, E14, messing - Nordlux

  499,95 351,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cyclone Bordlampe, E14, sort - Nordlux

  Cyclone Bordlampe, E14, sort - Nordlux

  199,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen design bordlampe, E14, sort - Nordlux Spar 40,39%

  Ellen design bordlampe, E14, sort - Nordlux

  499,95 298,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Contina design bordlampe, G9, messing - Nordlux Spar 30,72%

  Contina design bordlampe, G9, messing - Nordlux

  549,95 381,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Dial bordlampe, E27, gr?

  Nordlux Dial bordlampe, E27, gr?

  711,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Dicte stof bordlampe, E14, hvid - Nordlux Spar 51,26%

  Dicte stof bordlampe, E14, hvid - Nordlux

  515,- 251,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Dicte stof bordlampe, E14, beige - Nordlux Spar 31,79%

  Dicte stof bordlampe, E14, beige - Nordlux

  499,95 341,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen dekorativ bordlampe, E14, sort - Nordlux Spar 40,99%

  Ellen dekorativ bordlampe, E14, sort - Nordlux

  399,95 236,-

  Billigste af 7 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Molli Spar 36,49%

  Molli

  399,95 254,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen design bordlampe, E14, b?rstet st?l - Nordlux Spar 29,79%

  Ellen design bordlampe, E14, b?rstet st?l - Nordlux

  499,95 351,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux reservedel: glas til Nordlux Lilly væglampe og bordlampe Spar 56,-%

  Nordlux reservedel: glas til Nordlux Lilly væglampe og bordlampe

  125,- 55,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Alton (Røgfyldt) Spar 31,49%

  Alton (Røgfyldt)

  599,95 411,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Grant bord e14 messing - 2 på lager Spar 31,49%

  Nordlux Grant bord e14 messing - 2 på lager

  599,95 411,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Grant bordlampe - sort Spar 31,49%

  Nordlux Grant bordlampe - sort

  599,95 411,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Alton bordlampe - messing/hvid Spar 31,49%

  Nordlux Alton bordlampe - messing/hvid

  599,95 411,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Verona | Bordlampe | Sort Spar 31,28%

  Nordlux Verona | Bordlampe | Sort

  699,95 481,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Freya | Bordlampe | Støvet grøn Spar 30,90%

  Nordlux Freya | Bordlampe | Støvet grøn

  999,95 691,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Freya | Bordlampe | Beige Spar 30,90%

  Nordlux Freya | Bordlampe | Beige

  999,95 691,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Contina Table Spar 30,72%

  Contina Table

  549,95 381,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Milford - Bordlampe - Natur Spar 31,73%

  Nordlux Milford - Bordlampe - Natur

  749,95 512,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Ray - Bordlampe - Krom Spar 36,96%

  Nordlux Ray - Bordlampe - Krom

  329,95 208,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux - Notti Bordlampe Terracotta Spar 29,45%

  Nordlux - Notti Bordlampe Terracotta

  369,95 261,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Dial | Bordlampe | Gul Spar 28,90%

  Nordlux Dial | Bordlampe | Gul

  1000,- 711,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Dial | Bordlampe | Hvid Spar 28,90%

  Nordlux Dial | Bordlampe | Hvid

  999,95 711,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Lilly Marble | Bordlampe | Grå Spar 28,17%

  Nordlux Lilly Marble | Bordlampe | Grå

  600,- 431,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Lilly Marble | Bordlampe | Brun Spar 28,16%

  Nordlux Lilly Marble | Bordlampe | Brun

  599,95 431,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Milford 2,0 bordlampe, messing/opal Spar 27,87%

  Milford 2,0 bordlampe, messing/opal

  750,- 541,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux - Omari LED Bordlampe White Spar 27,79%

  Nordlux - Omari LED Bordlampe White

  499,95 361,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Ellen 20 - Bordlampe - Grøn Spar 27,24%

  Nordlux Ellen 20 - Bordlampe - Grøn

  399,95 291,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Milford - Bordlampe - Sort Spar 26,50%

  Nordlux Milford - Bordlampe - Sort

  400,- 294,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Freya | Bordlampe | Sort Spar 25,90%

  Nordlux Freya | Bordlampe | Sort

  999,95 741,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Temple To-Go 30 batterilampe galvaniseret stål Spar 23,86%

  Nordlux Temple To-Go 30 batterilampe galvaniseret stål

  749,95 571,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen Mini bordlampe, lys brun Spar 23,-%

  Ellen Mini bordlampe, lys brun

  300,- 231,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen 20 Table lamp (Beige) Spar 22,24%

  Ellen 20 Table lamp (Beige)

  399,95 311,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bretagne bordlampe, skærm i flere lag, hvid Spar 20,69%

  Bretagne bordlampe, skærm i flere lag, hvid

  1299,95 1031,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Leo to-go solcelle lampe Spar 20,21%

  Nordlux Leo to-go solcelle lampe

  1039,- 829,-

  Billigste af 7 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Bob batterilampe natur brun

  Nordlux Bob batterilampe natur brun

  551,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Ara To-Go - Batterilampe - Sort Spar 35,40%

  Nordlux Ara To-Go - Batterilampe - Sort

  999,95 646,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Dial | Bordlampe | Sort Spar 9,90%

  Nordlux Dial | Bordlampe | Sort

  999,95 901,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux - Duett Bordlampe Black Spar 0,80%

  Nordlux - Duett Bordlampe Black

  999,- 991,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux - Klarinett Bordlampe Mini White Spar 0,67%

  Nordlux - Klarinett Bordlampe Mini White

  595,- 591,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  CYCLONE moderne bordlampe, hvid

  CYCLONE moderne bordlampe, hvid

  205,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Glossy bordlampe - marmor

  Nordlux Glossy bordlampe - marmor

  1749,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Temple To-Go 30 batterilampe messing

  Nordlux Temple To-Go 30 batterilampe messing

  699,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Siv Marble | Bordlampe | Brun

  Nordlux Siv Marble | Bordlampe | Brun

  289,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen 20 Bordslampa (Beige)

  Ellen 20 Bordslampa (Beige)

  415,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Temple solcelle bordlampe - galvaniseret stål/H30

  Nordlux Temple solcelle bordlampe - galvaniseret stål/H30

  969,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Bordlampe Josefine, E27, Sort/messing, IP20

  Nordlux Bordlampe Josefine, E27, Sort/messing, IP20

  303,75

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen Mini Bordlampe (Blå)

  Ellen Mini Bordlampe (Blå)

  309,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Notti bordlampe - grøn

  Nordlux Notti bordlampe - grøn

  329,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bretagne bordlampe, skærm i flere lag, sort

  Bretagne bordlampe, skærm i flere lag, sort

  1339,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Groa | Bordlampe | Natur

  Nordlux Groa | Bordlampe | Natur

  515,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen 20 Bordlampe (Messing)

  Ellen 20 Bordlampe (Messing)

  515,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Explore Table lamp (Sort)

  Explore Table lamp (Sort)

  339,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Ellen Bord Lampe - Hvid Spar 39,99%

  Nordlux Ellen Bord Lampe - Hvid

  399,95 240,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen Mini Bordslampa (Lyserød)

  Ellen Mini Bordslampa (Lyserød)

  309,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Groa | Bordlampe | Sort

  Nordlux Groa | Bordlampe | Sort

  515,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Ellen Mini bordlampe - grøn

  Nordlux Ellen Mini bordlampe - grøn

  309,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Galloway - Bordlampe - Sort/Messing Spar 28,68%

  Nordlux Galloway - Bordlampe - Sort/Messing

  229,95 164,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux MIB 6 bordlampe - sort

  Nordlux MIB 6 bordlampe - sort

  825,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Temple To-Go 35 batterilampe messing

  Nordlux Temple To-Go 35 batterilampe messing

  1135,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux MIB 6 bordlampe - hvid Spar 30,-%

  Nordlux MIB 6 bordlampe - hvid

  1199,95 840,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Balance bordlampe

  Nordlux Balance bordlampe

  1235,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bend LED-bordlampe, berøringsdæmper, USB-port

  Bend LED-bordlampe, berøringsdæmper, USB-port

  819,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Paco | Bordlampe | Sort

  Nordlux Paco | Bordlampe | Sort

  259,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Omari bordlampe - sort

  Nordlux Omari bordlampe - sort

  515,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Adrian bordlampe - grå

  Nordlux Adrian bordlampe - grå

  515,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Orbiform - Bordlampe - Messing

  Nordlux Orbiform - Bordlampe - Messing

  515,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ellen 20 Bordlampe (Chrom)

  Ellen 20 Bordlampe (Chrom)

  619,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Linton Bordlampe Galvaniseret - Nordlux

  Linton Bordlampe Galvaniseret - Nordlux

  599,95

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Linton Bordlampe Messing - Nordlux

  Linton Bordlampe Messing - Nordlux

  699,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Carmen bordlampe

  Nordlux Carmen bordlampe

  929,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Pop Rough bordlampe

  Nordlux Pop Rough bordlampe

  395,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux bordlampe Respect aluminium - "Outlet Lagersalg i hele colli" Spar 60,-%

  Nordlux bordlampe Respect aluminium - "Outlet Lagersalg i hele colli"

  285,- 114,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af bordlamper

  På vores liste her har vi samlet de Nordlux bedste bordlamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bordlampe til dine behov:

  Bedste Bordlampe i 2023

  Alle bordlamper

  Bedste Anglepoise Bordlampe i 2023

  Anglepoise Bordlampe

  Bedste Arena Bordlampe i 2023

  Arena Bordlampe

  Bedste Asolo Bordlampe i 2023

  Asolo Bordlampe

  Bedste Aytm Bordlampe i 2023

  Aytm Bordlampe

  Bedste Bankamp Bordlampe i 2023

  Bankamp Bordlampe

  Bedste Belid Bordlampe i 2023

  Belid Bordlampe

  Bedste Blomus Bordlampe i 2023

  Blomus Bordlampe

  Bedste Bloomingville Bordlampe i 2023

  Bloomingville Bordlampe

  Bedste Bopp Bordlampe i 2023

  Bopp Bordlampe

  Bedste Broste Copenhagen Bordlampe i 2023

  Broste Copenhagen Bordlampe

  Bedste Cozy Living Bordlampe i 2023

  Cozy Living Bordlampe

  Bedste Cph Lighting Bordlampe i 2023

  Cph Lighting Bordlampe

  Bedste Creative Collection Bordlampe i 2023

  Creative Collection Bordlampe

  Bedste Cubic Bordlampe i 2023

  Cubic Bordlampe

  Bedste DCW Bordlampe i 2023

  DCW Bordlampe

  Bedste Design By Us Bordlampe i 2023

  Design By Us Bordlampe

  Bedste Diesel Bordlampe i 2023

  Diesel Bordlampe

  Bedste Drops Bordlampe i 2023

  Drops Bordlampe

  Bedste Dyberg Larsen Bordlampe i 2023

  Dyberg Larsen Bordlampe

  Bedste Eggy Pop Bordlampe i 2023

  Eggy Pop Bordlampe

  Bedste Eglo Bordlampe i 2023

  Eglo Bordlampe

  Bedste Eva Solo Bordlampe i 2023

  Eva Solo Bordlampe

  Bedste Fabbian Bordlampe i 2023

  Fabbian Bordlampe

  Bedste ferm LIVING Bordlampe i 2023

  ferm LIVING Bordlampe

  Bedste Flos Bordlampe i 2023

  Flos Bordlampe

  Bedste Flowerpot Bordlampe i 2023

  Flowerpot Bordlampe

  Bedste Foscarini Bordlampe i 2023

  Foscarini Bordlampe

  Bedste Frandsen Bordlampe i 2023

  Frandsen Bordlampe

  Bedste Frederik Bagger Bordlampe i 2023

  Frederik Bagger Bordlampe

  Bedste Fritz Hansen Bordlampe i 2023

  Fritz Hansen Bordlampe

  Bedste Global Bordlampe i 2023

  Global Bordlampe

  Bedste Globen Lighting Bordlampe i 2023

  Globen Lighting Bordlampe

  Bedste Grupa Products Bordlampe i 2023

  Grupa Products Bordlampe

  Bedste Gubi Bordlampe i 2023

  Gubi Bordlampe

  Bedste H2O Bordlampe i 2023

  H2O Bordlampe

  Bedste Halo Design Bordlampe i 2023

  Halo Design Bordlampe

  Bedste Hay Bordlampe i 2023

  Hay Bordlampe

  Bedste Homeville Bordlampe i 2023

  Homeville Bordlampe

  Bedste House Doctor Bordlampe i 2023

  House Doctor Bordlampe

  Bedste House Nordic Bordlampe i 2023

  House Nordic Bordlampe

  Bedste House of Sander Bordlampe i 2023

  House of Sander Bordlampe

  Bedste Hübsch Bordlampe i 2023

  Hübsch Bordlampe

  Bedste Ichi Bordlampe i 2023

  Ichi Bordlampe

  Bedste Infinity Hearts Bordlampe i 2023

  Infinity Hearts Bordlampe

  Bedste InnovaGoods Bordlampe i 2023

  InnovaGoods Bordlampe

  Bedste J-Line Bordlampe i 2023

  J-Line Bordlampe

  Bedste Kähler Bordlampe i 2023

  Kähler Bordlampe

  Bedste Kare Design Bordlampe i 2023

  Kare Design Bordlampe

  Bedste Kartell Bordlampe i 2023

  Kartell Bordlampe

  Bedste Keen Bordlampe i 2023

  Keen Bordlampe

  Bedste KonstHantverk Bordlampe i 2023

  KonstHantverk Bordlampe

  Bedste Kundalini Bordlampe i 2023

  Kundalini Bordlampe

  Bedste Laforma Bordlampe i 2023

  Laforma Bordlampe

  Bedste Laguna Bordlampe i 2023

  Laguna Bordlampe

  Bedste Le Klint Bordlampe i 2023

  Le Klint Bordlampe

  Bedste LEDvance Bordlampe i 2023

  LEDvance Bordlampe

  Bedste Leitmotiv Bordlampe i 2023

  Leitmotiv Bordlampe

  Bedste Lene Bjerre Bordlampe i 2023

  Lene Bjerre Bordlampe

  Bedste Lexibook Bordlampe i 2023

  Lexibook Bordlampe

  Bedste Light-Point Bordlampe i 2023

  Light-Point Bordlampe

  Bedste Lindby Bordlampe i 2023

  Lindby Bordlampe

  Bedste Lodes Bordlampe i 2023

  Lodes Bordlampe

  Bedste Loom Design Bordlampe i 2023

  Loom Design Bordlampe

  Bedste Louis Poulsen Bordlampe i 2023

  Louis Poulsen Bordlampe

  Bedste Lucande Bordlampe i 2023

  Lucande Bordlampe

  Bedste Luceplan Bordlampe i 2023

  Luceplan Bordlampe

  Bedste Lyngby Porcelæn Bordlampe i 2023

  Lyngby Porcelæn Bordlampe

  Bedste Made By Hand Bordlampe i 2023

  Made By Hand Bordlampe

  Bedste Magni Bordlampe i 2023

  Magni Bordlampe

  Bedste Markslöjd Bordlampe i 2023

  Markslöjd Bordlampe

  Bedste Marset Bordlampe i 2023

  Marset Bordlampe

  Bedste Molo Bordlampe i 2023

  Molo Bordlampe

  Bedste Moschino Bordlampe i 2023

  Moschino Bordlampe

  Bedste Muuto Bordlampe i 2023

  Muuto Bordlampe

  Bedste New Works Bordlampe i 2023

  New Works Bordlampe

  Bedste Nielsen Light Bordlampe i 2023

  Nielsen Light Bordlampe

  Bedste Nordal Bordlampe i 2023

  Nordal Bordlampe

  Bedste Nordic Living Bordlampe i 2023

  Nordic Living Bordlampe

  Bedste Nordtronic Bordlampe i 2023

  Nordtronic Bordlampe

  Bedste Normann Copenhagen Bordlampe i 2023

  Normann Copenhagen Bordlampe

  Bedste Nuura Bordlampe i 2023

  Nuura Bordlampe

  Bedste OyOy Bordlampe i 2023

  OyOy Bordlampe

  Bedste Pandul Bordlampe i 2023

  Pandul Bordlampe

  Bedste Panthella Bordlampe i 2023

  Panthella Bordlampe

  Bedste Petromax Bordlampe i 2023

  Petromax Bordlampe

  Bedste Philips Bordlampe i 2023

  Philips Bordlampe

  Bedste Philips HUE Bordlampe i 2023

  Philips HUE Bordlampe

  Bedste Pholc Bordlampe i 2023

  Pholc Bordlampe

  Bedste Piet Hein Bordlampe i 2023

  Piet Hein Bordlampe

  Bedste PR Home Bordlampe i 2023

  PR Home Bordlampe

  Bedste Prandina Bordlampe i 2023

  Prandina Bordlampe

  Bedste Prym Bordlampe i 2023

  Prym Bordlampe

  Bedste RICE Bordlampe i 2023

  RICE Bordlampe

  Bedste Rosendahl Bordlampe i 2023

  Rosendahl Bordlampe

  Bedste Rotaliana Bordlampe i 2023

  Rotaliana Bordlampe

  Bedste Santa & Cole Bordlampe i 2023

  Santa & Cole Bordlampe

  Bedste Secto Design Bordlampe i 2023

  Secto Design Bordlampe

  Bedste Seletti Bordlampe i 2023

  Seletti Bordlampe

  Bedste Silva Bordlampe i 2023

  Silva Bordlampe

  Bedste Sirius Bordlampe i 2023

  Sirius Bordlampe

  Bedste Slamp Bordlampe i 2023

  Slamp Bordlampe

  Bedste Sompex Bordlampe i 2023

  Sompex Bordlampe

  Bedste Spring Copenhagen Bordlampe i 2023

  Spring Copenhagen Bordlampe

  Bedste Star Trading Bordlampe i 2023

  Star Trading Bordlampe

  Bedste Superliving Bordlampe i 2023

  Superliving Bordlampe

  Bedste Tala Bordlampe i 2023

  Tala Bordlampe

  Bedste Tom Dixon Bordlampe i 2023

  Tom Dixon Bordlampe

  Bedste Trademark Living Bordlampe i 2023

  Trademark Living Bordlampe

  Bedste &Tradition Bordlampe i 2023

  &Tradition Bordlampe

  Bedste Trizo21 Bordlampe i 2023

  Trizo21 Bordlampe

  Bedste Umage Bordlampe i 2023

  Umage Bordlampe

  Bedste Venture Design Bordlampe i 2023

  Venture Design Bordlampe

  Bedste Verner Panton Bordlampe i 2023

  Verner Panton Bordlampe

  Bedste Verpan Bordlampe i 2023

  Verpan Bordlampe

  Bedste Vipp Bordlampe i 2023

  Vipp Bordlampe

  Bedste Vitra Bordlampe i 2023

  Vitra Bordlampe

  Bedste Wilson Bordlampe i 2023

  Wilson Bordlampe

  Bedste WiZ Bordlampe i 2023

  WiZ Bordlampe

  Bedste Woud Bordlampe i 2023

  Woud Bordlampe

  Indholdsfortegnelse
  Til Top