Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde nippelnøgle. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle nippelnøgle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nippelnøgle Park Tool SW-1 Grøn med 3,30mm kæbe

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Cykelpartner.

Her kan “Nippelnøgle Park Tool SW-1 Grøn med 3,30mm kæbe” fås til 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionel nippelnøgle fra Park Tool, der sørger for en hurtig og funktionel opstramning af cykels eger.
Nippelnøglen er ess…

Se hos Cykelpartner ❯❯

2: Nippelnøgle Park Tool SW-0 Sort med 3,23mm kæbe

Anden anbefaling har vi fundet hos Cykelpartner, hvor du kan købe Nippelnøgle Park Tool SW-0 Sort med 3,23mm kæbe til kun 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette professionelle nippelværktøj fra Park Tool tilbyder en hurtig og funktionel optramning af din cykels eger og nipler.
Dette nippe…

Se hos Cykelpartner ❯❯

3: Park Tool SW-42 – Nippelnøgle 4 siders – 3,45mm kæbe

Næste anbefaling er “Park Tool SW-42 – Nippelnøgle 4 siders – 3,45mm kæbe”.

Dagens bedste tilbud på “Park Tool SW-42 – Nippelnøgle 4 siders – 3,45mm kæbe” har vi fundet hos Cykelpartner hvor prisen lige nu er 63,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne SW-42 nippelnøgle fra Park Tool får du mulighed for selv at udskifte eger og rette på dine hjul. Modellen har en k&ael…

Se hos Cykelpartner ❯❯

4: Nippelnøgle Park Tool SW-15 Y-model til flere typer hjul

Produkt nummer 4 på vores “nippelnøgle-liste” er Nippelnøgle Park Tool SW-15 Y-model til flere typer hjul som du lige nu kan købe for 130,- hos Cykelpartner

Forhandlerens beskrivelse:
Komfortabel og handy nippelnøgle fra Park Tool, der sætter en hurtig nem udskiftning og justering af nipler og eger i perspektiv.
Nipp…

Se hos Cykelpartner ❯❯

5: Nippelnøgle Park Tool SW-16 ekstra lang

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du en smart SW-16 nippelnøgle fra Park Tool med en 90mm lang klinge.
Nøglen har et firkantet 3,2mm hoved og passer derm…

Se hos Cykelpartner ❯❯

6: ParkTool – Nippelnøgle til Campagnolo – SW-11

  • Dagens pris: 104,- kr.
  • Fundet hos Cykelpartner
  • Mærke: Parktool

Forhandlerens beskrivelse:
Denne nippelnøgle fra ParkTool er designet specifikt til brug på Campagnolo-hjul. Nøglen har dobbelt-ende med henholdsvis 5,5 m…

Se hos Cykelpartner ❯❯

7: Nippelnøgle Park Tool SW-5 Grå DT med Torx kæbe

Sidste produkt på vores liste er Nippelnøgle Park Tool SW-5 Grå DT med Torx kæbe som vi har fundet til 79,- hos Cykelpartner.

Forhandlerens beskrivelse:
Funktionel nippelnøgle i stilrent design fra Park Tool, der sørger en nemmere betjening og vedligeholdelse af dine nipler og eger p&a…

Se hos Cykelpartner ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste nippelnøgle i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse nippelnøgle:

Dyreste Nippelnøgle på listen er Nippelnøgle Park Tool SW-15 Y-model til flere typer hjul fra Cykelpartner med en pris på 130.00. Billigste udvalgte Nippelnøgle er SuperB Biketools Nippelnøgle (indv. nippel) – 6.0mm som du kan købe for 20.00 hos Cykelexperten.dk. Forskellen på de to priser er 110 kr.
Ovenstående Nippelnøgle data og priser er hentet fra 3 butikker (Cykelpartner, Cykelexperten.dk, Evermart.dk). Alle Nippelnøgle tilbud er opdateret i dag 29-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nippelnøgle guides:

Fandt du ikke det rigtige Nippelnøgle blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nippelnøgle: