Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde multistik. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle multistik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Multistik, terning – 1,5 m

  Vores første anbefaling er “Multistik, terning – 1,5 m” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Multistikket er kubeformet og passer nemt til alle dine kabler.Dette multistik har en smart kubeform, der sikrer, at dine kabler ikke blokerer for hinanden.
  Multistikket giver dig fem stikkontakter og har en kabellængde på 1,5 m.- Kubeformet multi-fatning- Fem ekstra udtagSpecifikationer:Farve: HvidMateriale: PlastDimensioner, emballage: ca. 13 x 8 x 13 cmUdtag: 5x EurostikKabellængde: 1,5 mPakken indeholder:1x multistik…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Sony ISO stik 16 pin – multistik

  • Mærke: Sony

  Vores anden anbefaling er “Sony ISO stik 16 pin – multistik” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Radiostrømstik Sony til ISO. Specifikationer: 16 PIN til ISO Ca.
  30 x 12 mm…

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: Ctek multistik med 8 mm kabelsko

   Næste anbefaling er “Ctek multistik med 8 mm kabelsko” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   Et praktisk kvikstik til de batterier, der er svært tilgængelige eller skjulte.
   Øjeterminalerne er monteret på batteriet og giver ubesværet tilslutningsmulighed uden at skulle nå ind til selve batteriet. Comfort Connect – Eyelet er tilgængelig i tre for…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Baglygte højre med tågelys og multistik

    Sidste produkt på vores liste er Baglygte højre med tågelys og multistik som vi har fundet til 159,- hos ScandiHills.dk.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Mål: 160 x 220 x 55 mm…

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste multistik i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse multistik:

    Dyreste Multistik på listen er Vandventil med printplade og multistik 220/110V passer til Miele fra Quickparts.dk med en pris på 1145.00. Billigste udvalgte Multistik er Ctek multistik med 10 mm kabelsko som du kan købe for 50.00 hos Carlab.dk. Forskellen på de to priser er 1095 kr.
    Ovenstående Multistik data og priser er hentet fra 6 butikker (eStore DK, Danskautoudstyr.dk, ScandiHills.dk, LampeGuru.dk, Quickparts.dk, Carlab.dk). Alle Multistik tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Multistik guides:

    Fandt du ikke det rigtige Multistik blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Multistik: