Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde monteringsramme. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle monteringsramme tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Megatron monteringsramme til LED-panel

  Vores første anbefaling er “Megatron monteringsramme til LED-panel” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Pulverlakeret, overflademonteret ramme af stålplade til Megatron LED-paneler Denne robuste, overflademonterede ramme af stål til Megatron® LED-paneler gør det muligt at bruge et panel af overflademonteret armatur.
  Den passer perfekt og er nem at montere takket være plug-in-systemet.
  Der er ingen synlige skruer.
  Rammen af høj kvalitet er mat hvid….

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Monteringsramme til E-LUX Standard nødlampe

   Vores anden anbefaling er “Monteringsramme til E-LUX Standard nødlampe” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Monteringsramme til montering af E-LUX Standard nødarmaturet i loftet…

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Monteringsramme til LED-panel Sky Window 120x60cm

    Næste anbefaling er “Monteringsramme til LED-panel Sky Window 120x60cm” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    Installationsramme til LED-panel Sky Window 120 x 60 cm lavet af aluminium Hvis Sky Window LED-panel installeres i loftet, er denne installationsramme nødvendig….

    Tjek bedste pris ❯❯

    4: Sky Window LED-panel 60x60cm med monteringsramme

     Sidste produkt på vores liste er Sky Window LED-panel 60x60cm med monteringsramme som vi har fundet til 23599,- hos Lampegiganten DK.

     Forhandlerens beskrivelse:
     LED-indbygningspanel Sky Window – med armaturet skinner solen ind i alle rum Sky Window LED-loftarmaturet kan monteres som et indbygget armatur eller som et påbygget armatur og bringer solskin ind i ethvert rum, uanset om det er i et privat eller kommercielt miljø.
     Panelet leveres med en monteringsramme, så det kan bruges som både påbygningsarmatur og indbygningsarmatur i mange områder.
     Dagslyset har en enorm betydning for trivslen.
     Sky Windows LED-loftarmaturet bringer solskin, hvor der er behov for det.
     Armaturet kan bruges til at skabe en naturlig dagslysstemning indendørs, der ser utrolig ægte ud takket være det fulde spektrum og kan styres intelligent.
     Dagslysstemningen med Sky Windows realiseres af den simulerede, oplyste 3D-himmel og det omskiftelige sollys.
     Uanset om det drejer sig om ethvert rum i private hjem eller i en lang række kommercielle områder som f.eks.
     forretningslokaler, kontorer, korridorer, hospitaler, lægepraksis og mange flere – med Sky Window LED-loftarmaturet kommer der solskin og dermed en følelse af velvære ind i rummet.
     Takket være den anvendte Sunlike LED er farvegengivelsen Ra < 95, så alle farver i lyset fra armaturet fremstår naturlige og uforfalskede.
     Panelet (valg af lysfarve, der kan justeres trinløst i området fra 2.500 K til 10.000 K) kan styres enten direkte via kontrolpanelet, der kan bestilles som tilbehør, eller via smartphone eller tablet med appen “Sky Window”, der findes i app-butikken til Android og iOS.
     Kontrolpanelet er også nødvendigt for at styre armaturet via DALI.
     Op til 64 Sky Window-armaturer kan styres og kobles parallelt….

     Tjek bedste pris ❯❯

     Flere produkter.

     De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste monteringsramme i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse monteringsramme:

     Dyreste Monteringsramme på listen er Sky Window LED-panel 60x60cm med monteringsramme fra Lampegiganten DK med en pris på 23599.00. Billigste udvalgte Monteringsramme er LK FUGA teknisk monteringsramme Slim 1 modul som du kan købe for 6.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 23593 kr.
     Ovenstående Monteringsramme data og priser er hentet fra 12 butikker (Lampegiganten DK, Cykelexperten.dk, Proshop.dk, SoundStoreXL.dk, HiFi Klubben DK, WATTOO.DK, InCover.dk, Elvvs.dk, ScandiHills.dk, vvs.dk, LampeGuru.dk, Campstuff). Alle Monteringsramme tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

     Flere Monteringsramme guides:

     Fandt du ikke det rigtige Monteringsramme blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Monteringsramme: