Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Milwaukee varmluftpistol. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Milwaukee varmluftpistol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Milwaukee Varmluftpistol M18 BHG-0

  • Mærke: Milwaukee

Sidste produkt på vores liste er Milwaukee Varmluftpistol M18 BHG-0 som vi har fundet til 1065,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Kompakt M18 varmepistol. Nyudviklet varmespole tillader temperaturer op til 470 °C.
Når arbejdstemperatur på 6 sek.
REDLINK™ overbelastningsbeskyttelse sikrer holdbarheden for batteri og værktøj.
Praktisk krog til ophæng på stige og lign.
LED-lys.
Vægt…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Milwaukee Varmluftpistol på listen er Milwaukee Varmluftpistol M18 BHG-0 fra Dorch & Danola A/S med en pris på 1065.00. Billigste udvalgte Varmluftpistol er Milwaukee Varmluftpistol M18 BHG-0 som du kan købe for 1065.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Milwaukee Varmluftpistol data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Milwaukee Varmluftpistol tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Varmluftpistol guides:

Fandt du ikke det rigtige Varmluftpistol blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Varmluftpistol: