Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Milwaukee savklinge. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Milwaukee savklinge tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Milwaukee Savklinge bordsav W 210x30x24T

Sidste produkt på vores liste er Milwaukee Savklinge bordsav W 210x30x24T som vi har fundet til 409,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
PTFE-belægning: Skærer køligere og uden, at materialet klæber til klingen.
Beskytter mod korrosion og akkumulering af harpiks.Laserskåret vibrationsspor: Lav vibration og øget nøjagtighed.
Rillerne er fyldt med polyurethan og fungerer som støddæmpere ved…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Dyreste Milwaukee Savklinge på listen er Milwaukee Savklinge bordsav W 210x30x24T fra Dorch & Danola A/S med en pris på 409.00. Billigste udvalgte Savklinge er Milwaukee Savklinge bordsav W 210x30x24T som du kan købe for 409.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Milwaukee Savklinge data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Milwaukee Savklinge tilbud er opdateret i dag 03-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Savklinge guides:

Fandt du ikke det rigtige Savklinge blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Savklinge: