Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Milwaukee luftpumpe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Milwaukee luftpumpe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Milwaukee Luftpumpe M12 BI-0 Kompakt

  • Mærke: Milwaukee

Vores første anbefaling er “Milwaukee Luftpumpe M12 BI-0 Kompakt” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Letvægts design for hurtig og let pumpning af dæk på biler, mindre varevogne og lignende.Højeffektiv motor og pumpe.Anti-vibration – gummifødder så der ingen vibrationer er under pumpning.Auto sluk-funktion når det ønskede lufttryk er nået.Oplyst LCD-disp…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Milwaukee M18 BI-0 Luftpumpe

  • Mærke: Milwaukee

Sidste produkt på vores liste er Milwaukee M18 BI-0 Luftpumpe som vi har fundet til 1635,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Milwaukee M18T Luftpumpe. Til effektiv pumpning af dæk. Kraftig motor og pumpe.  …

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Milwaukee Luftpumpe på listen er Milwaukee M18 BI-0 Luftpumpe fra Dorch & Danola A/S med en pris på 1635.00. Billigste udvalgte Luftpumpe er Milwaukee Luftpumpe M12 BI-0 Kompakt som du kan købe for 920.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 715 kr.
Ovenstående Milwaukee Luftpumpe data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Milwaukee Luftpumpe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Luftpumpe guides:

Fandt du ikke det rigtige Luftpumpe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Luftpumpe: