Drv.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Drv.dk » Mellemstik

Bedste Mellemstik: Se top 6

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde mellemstik. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på mellemstik | ✅ Mellemstik-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 mellemstik

Her kan du se de 3 bedste mellemstik ud af de 6 mellemstik vi har på vores liste her på Drv.dk
De 3 mellemstik er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på mellemstik | ✅ Mellemstik-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 6 bedste mellemstik

Her kan du se hele vores liste over de bedste mellemstik som du kan finde lige nu.

De 6 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Paulmann ZigBee Smart Plug mellemstik

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Paulmann ZigBee Smart Plug mellemstik” fås til 279,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart Plug ZigBee Smart Plug i hvid plast Ved hjælp af ZigBee Smart Plug kan konventionelle lamper integreres i et Smart Home-system. Hvis du sætter Smart Plug’en i en stikkontakt og derefter tilslutter en lampe, kan den styres på en smart måde.
Selvfølgelig kan enhver anden enhed også tilsluttes til Smart Plug’en.
Styringen sker via ZigBee, en radiotransmissionsprotokol, der er kompatibel med Alexa, Lightify eller andre systemer med ZigBee-interface.
Smart Plug er fremstillet af plastik, har kompakte dimensioner og passer til både Euro- og Schuko-stik.
Tekniske data: – Kan tændes og slukkes ved at trykke på en knap direkte på Smart Plug’en – Brug med ZigBee-gateways og fjernbetjeninger – Radioafstand 20 m – 230 V Schuko-stik…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Mellemstik med natlampe som LED-ring

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe Mellemstik med natlampe som LED-ring til kun 159,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette adapterstik til indendørs brug giver et orienteringslys om natten med en blødt lysende LED-ring og gør det muligt at bruge stikkontakten til andre elektriske apparater som sædvanligt.
LED-ringen skiftes automatisk ved hjælp af en skumringsensor….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: Denver PLO-109 smart mellemstik, udendørs, 1-delt

Næste anbefaling er “Denver PLO-109 smart mellemstik, udendørs, 1-delt”.

Dagens bedste tilbud på “Denver PLO-109 smart mellemstik, udendørs, 1-delt” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 139,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denver PLO-109 WLAN-stikdåse til smart styring og overvågning af konventionelle elektriske apparater udendørs.
PLO-109-adapterstikket fra Denver giver mulighed for intelligent styring af elektriske apparater med 230 V-stik til udendørs brug.
F.eks.
kan dammenes pumpe aktiveres via en app, den dekorative belysning i haven kan tændes automatisk eller via stemmekommando på bestemte tidspunkter, og energiforbruget efter græsslåning kan følges.
Adgangstilladelse kan også gives til andre brugere.
En afbryder på den mellemliggende stikkontakt med en beskyttelsesklap gør det muligt at skifte manuelt på et hvilket som helst tidspunkt.
– 230 V AC, max.
16 A, max.
3.680 W – Beskyttelse mod stænkvand: IPX4 – Opsætning og styring med Denver Smart Home-appen (gratis tilgængelig til iOS og Android) – Kan kobles sammen med andre Denver Smart Home-produkter – Tuya-kompatibel – Stemmestyring mulig med Google Assistant eller Amazon Alexa…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: Rademacher DuoFern mellemstik til kobling 1.800 W

Produkt nummer 4 på vores “mellemstik-liste” er Rademacher DuoFern mellemstik til kobling 1.800 W som du lige nu kan købe for 599,- hos Lampegiganten DK

Forhandlerens beskrivelse:
Særligt kompakt – DuoFern-adapterstikket til at skifte elektrisk belastning op til 1.800 W.
Denne kompakte og kraftfulde DuoFern-adapter bruges til at skifte strømforbrugere via radio ved hjælp af DuoFern-senderen eller HomePilot®-kontrolcentret.
En kontakt er også integreret på fronten, hvilket stadig muliggør manuel betjening.
De tilgængelige funktioner efter tilslutning til HomePilot® inkluderer indstillingsmulighederne for standardprogrammer, ugentlige og daglige programmer samt en tilfældig og astrofunktion (retning ved daggry og skumring ved hjælp af postnummeret).
Det betyder, at forbrugeren, der leveres via smart home- stikkontakt, kan tildeles bestemte automatiseringer, og intet står i vejen for at skabe smarte scener.
Adapterstikket har også en enhed og en lystilstand.
Den specielle trappefunktion med frakoblingsadvarsel kan også indstilles via HomePilot® eller via den gratis app på en smartphone, der – forudsat at HomePilot® er tilsluttet internettet – gør det muligt at betjene den, mens du er på farten.
Funktion / kompatibilitet: – Styring via HomePilot® eller via den gratis HomePilot-app – Stemmestyring mulig via Google Assistant og Amazon Alexa – Antal direkte tilsluttede DuoFern-deltagere: maks.
20 Tekniske detaljer for smart plug: – Transmissionsfrekvens: 434,5 MHz – Skifteevne maks.
1.800 W.
– Rækkevidde: frit felt ca. 100 m, i bygningen ca. 20 m (afhængigt af bygningens struktur) HomePilot® er nødvendig for intelligent kontrol!…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

5: LK FUGA mellemstik for stikkontakt indsats, grå

  • Dagens pris: 52,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Farve: Grå

Forhandlerens beskrivelse:
Mellemstikket anvendes til sammenkobling af flere stikkontakter….

Se hos Proshop.dk ❯❯

6: Sandberg USB-C til USB Mellemstik/Adapter – Hvid

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • Fundet hos InCover.dk
  • Mærke: Sandberg
  • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Sandberg USB-C til USB Mellemstik/Adapter – Hvid som vi har fundet til 199,- hos InCover.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne USB-C Adapter kan du forbinde enheder med hinanden på en nem og funktionel måde.Sandberg er en producent af førsteklasses udstyr til smartphones, computere og tablets, som fokuserer på ukompliceret brug og god holdbarhed.
Sandberg udbyder et bre…

Se hos InCover.dk ❯❯

Mellemstik fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 6 bedste mellemstik på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige mellemstik til dine behov: