Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde mandolin. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle mandolin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Choppie foldbar 6-i-1 Rivejern & Mandolin med knivblade i rustfrit stål – med opskrifter

  Vores første anbefaling er “Choppie foldbar 6-i-1 Rivejern & Mandolin med knivblade i rustfrit stål – med opskrifter” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  6-i-1 Rive og mandolinjern i rustfrit stål Choppie foldbar Rive og madolinjern med knivblade i rustfrit stål – kompakt og reduceret størrelse, som tager ganske lidt plads.
  Den er let og praktisk at bruge og lavet i rustfritstål. Med 3 forskellige rivejern…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Choppie Expert 5-i-1 Hakker & Mandolin med knivblade i rustfrit stål – med opskrifter

   Vores anden anbefaling er “Choppie Expert 5-i-1 Hakker & Mandolin med knivblade i rustfrit stål – med opskrifter” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Mandolinjernet Choppie + er din bedste ven i køkkenet.
   Med mandolinjernets fem forskellige klinger og en håndbeskytter kan du hakke og skære alle dine ingredienser let.Forenkl din madlavning med mandolinjernet Choppie +.
   Køkkenudstyret dækker alle dine behov for grøntsager.
   Med fem forskellige klinger, tre til at rive og to til at skære får du dine ingredienser præcis som du vil. Ingredienserne falder ned i en praktisk boks, der kan lukkes med et låg.
   Den leveres også med en håndbeskyttelse, så du ikke risikerer at skade dine fingre, når du klemmer det sidste ud af tomaten.
   Mandolinjernet tåler opvaskemaskinen.- En alt-i-en mandolinjern- Mandolinjernet leveres med 5 forskellige knive- Det kan nemt fastgøres til en boks- Boksen kan lukkes med et lågSpecifikationer:Farve: Grøn, transparentMateriale: Plast, rustfrit stålMål: 24 x 8 x 13.5 cmAntal knive: 5Pakken Indeholder:1x MandolinjernProduktet leveres i originalemballage….

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Choppie Expert 7-i-1 Hakker & Mandolin – med opskrifter

    Næste anbefaling er “Choppie Expert 7-i-1 Hakker & Mandolin – med opskrifter” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    CHOPPIE expert Hakker og mandolin En komplet og innovativ manuel grøntsagsskærer med opskrifter og tilbehør, som du ikke vil gå glip af til dit køkken, da det sparer så meget tid og kræfter.
    Det giver dig mulighed for nemt at lave op til 7 typer opskæring…

    Tjek bedste pris ❯❯

    5: Levi's Pull-On Leggings Mandolin

     Forhandlerens beskrivelse:
     Super smarte og bløde jeans til pigerne.
     Disse i en flot mørkeblå med super lækre detaljer.
     Der er elastik i kanten, så de er super nemme at tage på.
     Perfekt til en smart sweatshirt eller bluse.
     73% bomuld, 26% polyester, 1% elastan Prisen skifter ved stø…

     Tjek bedste pris ❯❯

     8: Microplane Mandolin V-skær Og Julienne

     • Mærke: Microplane

     Sidste produkt på vores liste er Microplane Mandolin V-skær Og Julienne som vi har fundet til 399,95 hos Kop&Kande DK.

     Forhandlerens beskrivelse:
     Mandolinjernets er udstyret med Microplanes panterede fotoætsede skær der sikrer høj kvalitet og barberbladsskarpe skær.
     Dette Ultra-skarpe blad skærer let frugt, grøntsager og oste i skiver.
     Mandolinjernets Julienne tænder skærer ingredienser i lange, tynde, ensartede strimler.
     Vælg din egen tykkelse.
     Vælg mellem papirtynd og ultratyk! Skridsikret materiale tilføjer stabilitet og giver mulighed for at skære direkte over en skål. Håndbeskyttelse er inkluderet.
     Som alle Microplane-produkter kan den naturligvis gå i opvaskemaskinen….

     Tjek bedste pris ❯❯

     Flere produkter.

     De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste mandolin i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse mandolin:

     Dyreste Mandolin på listen er Beaton Manchester 08 SB mandolin fra DanGuitar.dk med en pris på 1099.00. Billigste udvalgte Mandolin er D’Addario EJ67 Mandolin strenge som du kan købe for 69.00 hos Music2you. Forskellen på de to priser er 1030 kr.
     Ovenstående Mandolin data og priser er hentet fra 10 butikker (Capida.dk, DanGuitar.dk, Luksusbaby Danmark, Nordic Nest DK, Kop&Kande DK, eStore DK, Kitchentime DK, Kids-world.dk, Music2you, Gucca.dk). Alle Mandolin tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

     Flere Mandolin guides:

     Fandt du ikke det rigtige Mandolin blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mandolin: