Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde magnetkontakt. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle magnetkontakt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Thetford magnetkontakt kmpl. C400

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Campstuff.

Her kan “Thetford magnetkontakt kmpl. C400” fås til 599,- kr.

Se hos Campstuff ❯❯

2: Friedland DC313NDE Trådløs Dørklokke kit LED 150 meter med magnetkontakt og Ringetryk 84DB, hvid

  • Dagens pris: 1171,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Friedland DC313NDE Trådløs Dørklokke kit LED 150 meter med magnetkontakt og Ringetryk 84DB, hvid til kun 1171,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Trådløs, bærbar dørklokke med lydstyrkestyring, dørsensor og trykknap – HvidDørindgangssætOvervåger døråbningerOp til 150m trådløs rækkeviddeDigitalt forbedret lyd med lydstyrkestyringMaksimum lydstyrke på 84dB – rækker op til 80mVælg imellem 6 melodierLE…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Electronics Line Magnetkontakt for g1, el2801

Næste anbefaling er “Electronics Line Magnetkontakt for g1, el2801”.

Dagens bedste tilbud på “Electronics Line Magnetkontakt for g1, el2801” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 428,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Magnetkontakt for G1, EL2801…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Schneider Electric Magnetkontakt xcsdmp7005

  • Dagens pris: 652,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Schneider Electric

Produkt nummer 4 på vores “magnetkontakt-liste” er Schneider Electric Magnetkontakt xcsdmp7005 som du lige nu kan købe for 652,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Magnetkontakt XCSDMP7005…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Ihc Control Alarm Påbygningssæt F/magnetkontakt

  • Dagens pris: 55,- kr.
  • Fundet hos Elvvs.dk

Sidste produkt på vores liste er Ihc Control Alarm Påbygningssæt F/magnetkontakt som vi har fundet til 55,- hos Elvvs.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
LK IHC Control® Alarm magnetkontaktsæt påbygningssæt Anvendelse: Anvendes til udvendig montering af magnetkontaktsæt, når en planforsænket løsning ikke er mulig.
4 træskruer til fastgørelse medleveres.
Konstruktion: Sættet består af 1 indsats til magnete…

Se hos Elvvs.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste magnetkontakt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse magnetkontakt:

Dyreste Magnetkontakt på listen er ABB Knx magnetkontakt sæt brun fra vvs.dk med en pris på 4457.75. Billigste udvalgte Magnetkontakt er Ihc Control Alarm Påbygningssæt F/magnetkontakt som du kan købe for 55.00 hos Elvvs.dk. Forskellen på de to priser er 4402.75 kr.
Ovenstående Magnetkontakt data og priser er hentet fra 6 butikker (Campstuff, Proshop.dk, Elvvs.dk, WATTOO.DK, LampeGuru.dk, vvs.dk). Alle Magnetkontakt tilbud er opdateret i dag 26-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Magnetkontakt guides:

Fandt du ikke det rigtige Magnetkontakt blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Magnetkontakt: