Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Lyngby Porcelæn middagstallerken. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lyngby Porcelæn middagstallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lyngby Porcelæn Rhombe Color – Middagstallerken Ø27 cm – Blå

  • Mærke: Lyngby Porcelæn
  • Farve: Blå
  • Materiale: Porcelæn
  • Størrelse: ø27

Sidste produkt på vores liste er Lyngby Porcelæn Rhombe Color – Middagstallerken Ø27 cm – Blå som vi har fundet til 299,95 hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Rhombe Colors markante og moderne farver er udviklet i samarbejde af designduoen Stilleben, der ligesom Lyngby Porcelæn er drevet af en passion for nye idéer og et ønske om at genopdage og gentænke den keramiske arv.
Rhombe Color Middagstallerkenen kommer nu i en moderne blå nuance, der sammen med de andre glasurer giver stellet en kunstnerisk kant og et moderne udtryk, og inviterer til at være kreative med borddækningen og udforske stellets kombinationsmuligheder.
I alt kommer de fire forskellige eksisterende tallerkener i seriens blå farvepalette, og herunder Ø27 cm i den blå farve.
De blå nuancer, der spænder fra det klare vand til den midnatsblå himmel, er skabt til at kunne bruges på kryds og tværs med seriens andre dele, men står også smukt sammen.
Design Stilleben…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Lyngby Porcelæn Middagstallerken på listen er Lyngby Porcelæn Rhombe Color – Middagstallerken Ø27 cm – Blå fra Kop&Kande DK med en pris på 299.95. Billigste udvalgte Middagstallerken er Lyngby Porcelæn Rhombe Color – Middagstallerken Ø27 cm – Blå som du kan købe for 299.95 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Lyngby Porcelæn Middagstallerken data og priser er hentet fra 1 butikker (Kop&Kande DK). Alle Lyngby Porcelæn Middagstallerken tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Middagstallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Middagstallerken blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Middagstallerken: