Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde luplampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle luplampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Luplampe LED – 3 Dioptri 9W – GETI

  Vores første anbefaling er “Luplampe LED – 3 Dioptri 9W – GETI” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Denne skrivebords luplampe er en ideel assistent derhjemme, i værksteder, kontorer og andre arbejdspladser.
  Den er perfekt til at arbejde med elektronik og til undersøgelsesaktiviteter.
  Det justerbare stativ sikrer præcis og behagelig placering af lupen….

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: WRKPRO LED Luplampe "FLUX" med fod og Ø9 cm glaslinse med 3D dioptri (1,75X)

  • Størrelse: ø9

  Vores anden anbefaling er “WRKPRO LED Luplampe "FLUX" med fod og Ø9 cm glaslinse med 3D dioptri (1,75X)” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  En kompakt og praktisk LED-forstørrelseslampe som kan places ethvert sted og nemt medbringes rundt i hånden til forskellige typer af opgaver.
  Luplampen er udført i robust ABS plast og har en glaslinse med 3 dioptri (= 1,75 forstørrelse) og farvetempera…

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: WRKPRO LED Luplampe "SIRIUS" med 19×16 cm linse og 3D dioptri (1,75X)

   Næste anbefaling er “WRKPRO LED Luplampe "SIRIUS" med 19×16 cm linse og 3D dioptri (1,75X)” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   En af vores best-sellers! Professionel LED-forstørrelseslampe med EKSTRA STORT rektangulært synsfelt på 19×16 cm, glas linse med 3 dioptri (= 1,75 forstørrelse), farvetemperatur på 6300K og robust bordklemme.
   Fås også som en model med 5 dioptri.
   Den f…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Luxo KFM LED Luplampe – 3 dioptri

    Sidste produkt på vores liste er Luxo KFM LED Luplampe – 3 dioptri som vi har fundet til 3970,- hos Ergopartner.dk.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Robust Luplampe fra LuxoKFM LED har en robust metalkonstruktion med et slankt design, en fleksibel arm og et fremragende lys.
    Den er velegnet for mange industrielle formål, for kosmetologer, klinikker og laboratorier, og som et hjælpemiddel for mennesker…

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste luplampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse luplampe:

    Dyreste Luplampe på listen er Luxo Circus LED Luplampe med 5 dioptri linse og bordklemme fra Ergopartner.dk med en pris på 5997.50. Billigste udvalgte Luplampe er Wrkpro bordklemme til luplampe Diesella som du kan købe for 73.75 hos Toolworld.dk. Forskellen på de to priser er 5923.75 kr.
    Ovenstående Luplampe data og priser er hentet fra 10 butikker (MiniElektro, Toolster.dk, Ergopartner.dk, Nemmegaver.dk, Music2you, Globaltools, Toolworld.dk, Engsig.dk, Rito.dk, Elvvs.dk). Alle Luplampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Luplampe guides:

    Fandt du ikke det rigtige Luplampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Luplampe: