Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde lotion. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lotion tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lykkegaard BALANCING Nurture Body Lotion

  Vores første anbefaling er “Lykkegaard BALANCING Nurture Body Lotion” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  BALANCING Nurture Body Lotion fra LYKKEGAARD LYKKEGAARD BALANCING Nurture Body Lotion giver din hud et pusterum med ingredienser som nordisk havre- og blåbærekstrakt, som nærer og plejer din hud samtidigt med at tilføre den fugt.
  Produktet har en let, nat…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: RAW ROOTs Cooling Lotion – Pepermynte, 200 ml

   Vores anden anbefaling er “RAW ROOTs Cooling Lotion – Pepermynte, 200 ml” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Cooling Lotion med Pepermynte – 200 ml.  En økologisk fugtgivende samt kølende Body Lotion til krop og fødder, med nærende ingredienser til alle hudtyper. Forbrændinger, hududslæt og tør hud kan afhjælpes med de kølende og lindrende virkninger af peb…

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: RAW ROOTs Body Lotion, 200 ml

    Næste anbefaling er “RAW ROOTs Body Lotion, 200 ml” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    Body Lotion – 200 ml.  RAW ROOTs Body Lotion med hampefrø og broccolifrøolie. Økologisk fugtgivende Bodylotion med nærende ingredienser til alle hudtyper. Hampefrø- og broccolifrøolie plejer huden Sandeltræolien giver en mild og naturlig duft. COS…

    Tjek bedste pris ❯❯

    4: TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml – Klar

    • Mærke: Tenga

    Produkt nummer 4 på vores “lotion-liste” er TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml – Klar

    Forhandlerens beskrivelse:
    Tenga Egg Lotion er en meget cremet og blød vand-baseret glidecreme, udviklet specielt til TENGA EGGs.
    Da den er vandbaseret, giver det en mulighed for at bruge den sammen med alle produkter produceret i silikone. Egg Lotion er også sikker at bruge samm…

    Tjek bedste pris ❯❯

    5: TENGA Hole Lotion SOLID – Sølv

    • Mærke: Tenga
    • Farve: Sølv

    Forhandlerens beskrivelse:
    Hole Lotion glidecremerne er udviklede eksklusivt til brug sammen med Tengas populære Flip Hole. SOLID glidecremen har den tykkeste konsistens af de fire varianter, og er designet til at skulle øge fornemmelse af den indre struktur i dit Tenga produkt….

    Tjek bedste pris ❯❯

    6: Sensuva Provocatife Massage Lotion 125 ml – Klar

     Forhandlerens beskrivelse:
     Sæt scenen til en romantisk aften med den indbydende massage lotion fra Sensuvas Provocatife med mild duft. Din partner vil elske at få en afslappende og sensuel massage med denne lækre, bløde lotion.
     Den lækre konsistens og sanselige oplevelse vil med ga…

     Tjek bedste pris ❯❯

     7: TENGA Hole Lotion COOL Vandbaseret glidecreme 170 ml – Klar

     • Mærke: Tenga

     Forhandlerens beskrivelse:
     TENGA giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige fornemmelser, og med denne COOl glidecreme får du en pirrende, kølende effekt og frisk mentol. Hole Lotions fra TENGA bevarer fugten og føles næsten som naturlig smørrelse.
     Opbevar en eller f…

     Tjek bedste pris ❯❯

     8: Swede Fruity Love Warming Flavoured Massage Lotion 120 ml – Klar

      Sidste produkt på vores liste er Swede Fruity Love Warming Flavoured Massage Lotion 120 ml – Klar som vi har fundet til 129,- hos Sinful.dk.

      Forhandlerens beskrivelse:
      Tilføj et ekstra element til de sensuelle massager med en skøn smag og en uimodståelig varmende effekt med Fruity Love Warming Flavoured Massage Lotion 120 ml fra Swede.
      Den vandbaseret lotion glider uhindret over huden og smager som et lille stykke af hi…

      Tjek bedste pris ❯❯

      Flere produkter.

      De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste lotion i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse lotion:

      Dyreste Lotion på listen er Jan Marini – Marini Luminate Face Lotion MD fra Skinsense med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Lotion er Body lotion – Sadeltræ – 500 Ml som du kan købe for 19.98 hos Mystone. Forskellen på de to priser er 779.02 kr.
      Ovenstående Lotion data og priser er hentet fra 31 butikker (Youryogashop, Sinful.dk, Dealshoppen DK, Mystone, Luksusbaby Danmark, Helsebixen.dk, Nordic Nest DK, eStore DK, Børn i balance, Skinsense, Proshop.dk, Med24, HUMA.dk, BalderClothes.com, PanzerScreen.dk, BilligParfume.dk, Bolig & Haven, Well.dk, I Love Shampoo, NiceHair.dk, Kropognegl.dk, Helsehelse.dk, HairOutlet, Likehome.dk, Sille & Sylvester, Viivaa.dk, Yves Rocher DK, Netspiren, Helsegrossisten.dk, Made4men, Purebeauty.dk). Alle Lotion tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

      Flere Lotion guides:

      Fandt du ikke det rigtige Lotion blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lotion: