Drv.dk: Find blandt 1022108 Produkter | 4659 Kategorier | 1397 Brands | 625 Forhandlere

Bedste Lindby Bordlampe: Se top 14

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Lindby bordlamper. Vi har udvalgt de 14 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 14 Lindby bordlamper

  De 14 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Lindby bordlamper | ✅ Bordlampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 14 bedste Lindby bordlamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Lindby bordlamper som du kan finde lige nu.

  1: Lindby Korbinian bordlampe med burskærm

  Hvorfor vælge Lindby Korbinian bordlampe med burskærm?

  Korbinian bordlampe i moderne look To lampeskærme danner en fælles symbiose og giver bordlampen Korbinian et helt specielt look. Indvendigt findes en rørformet plastskærm, der er holdt i opalhvid og skjuler fatningen til en E27-lyskilde. Omkring denne skærm bøjes et fletværk af sortlakerede metalstivere. Når lyset er tændt, kaster stiverne unikke lys- og skyggespil på væggen, hvilket gør bordlampen til et ægte blikfang, både den er tændt og slukket.

  2: Lindby Koriko bordlampe med rund burskærm

  Hvorfor vælge Lindby Koriko bordlampe med rund burskærm?

  Lys og skygger - bordlampen Koriko Det lille ekstra belysningselement Koriko er en bordlampe, der kan placeres mange forskellige steder. Koriko imponerer ikke bare med sit moderne look, uanset om det er på en kommode eller et sidebord. Det cementeres af det sorte stel med det runde og ligeledes sorte fletværk af metal i form som et bur, der på behændig vis suppleres med kontrasten fra en indvendig, hvid lampeskærm. Lyset skinner ud på omgivelserne gennem den indvendige skærm. Det danner takket være metalstiverne et smukt lys- og skyggespil, som er diskret, men alligevel oplyser omgivelserne rigtig flot.

  3: Lindby Asya bordlampe, træ, krom

  Hvorfor vælge Lindby Asya bordlampe, træ, krom?

  bordlampe Asya lavet af træ og jern med en landlig stil Asya bordlampe imponerer med sit solide design lavet af træ og jern. Et slankt ben rejser sig fra en rektangulær bund med en firkantet træblok i slutningen. En fatning lavet af jern er fastgjort til denne træblok med en fastgørelse i en skruestik, hvor en tilsvarende lampe kan indsættes. Her anbefales det at vælge en glødelampe, da dette yderligere understreger lampens udseende. Asya- bordlampe interessante udseende spreder en landlig stil i det indvendige design og skaber slående accenter. Placeret på et bord giver den behagelig accentbelysning og er også en iøjnefaldende dekorativ genstand. Deres hyggelige karakter ser især godt ud i stuerne.

  4: Lindby - Rhona Bordlampe Smart Home White/Nickel

  Hvorfor vælge Lindby - Rhona Bordlampe Smart Home White/Nickel?

  Sfærisk bordlampe Rhona lavet af glasRhona er en bordlampe, der kan placeres næsten hvor som helst og passer til en lang række forskellige stilarter. Den kugleformede form på den opalhvide glasskærm er nemlig meget universel og går aldrig af mode. Dette er kombineret med lampens enkelhed - en grund til, at den altid fremstår som en stilfuld lysgiver.Samtidig kan bordlampen skabe et hyggeligt lys og kan også placeres i flere på en kommode. Selv når den er slukket, ser Rhona elegant og dekorativ ud.

  5: Lindby Utopia bordlampe med kugler af glas

  Hvorfor vælge Lindby Utopia bordlampe med kugler af glas?

  Futuristisk bordlampe af glas og metal Utopia er en futuristisk designet bordlampe. Den består af en rektangulær metalramme, der forestiller en kubus. Rammen er åben i siderne. Inde i metalstængerne er der fire kugler, som hver indeholder en sokkel. Hver kugle er fremstillet af satineret glas. Dette sikrer en blød fordeling af det varme hvide lys. Kuglerne er rettet i forskellige retninger, så der sikres en jævn belysning. Utopia finder sin ideelle plads i en moderne dagligstue. Den kan f.eks. placeres på et sofabord som et visuelt blikfang

  6: Lindby Evrin bordlampe

  Hvorfor vælge Lindby Evrin bordlampe?

  Mørk bordlampe Evrin i et minimalistisk design bordlampe Evrin imponerer med sine klare former og sit reducerede udseende. Lampebasen er lavet af jern og giver lampen et stabilt greb om bordet. Fastgjort til den er statoren, hvorpå en 90-graders vinkel på lampearm er fastgjort. fatning , der kan udstyres med en E27-lampe, hænger ned fra dette. I dette design blev en lampeskærm fuldstændig undgået, så det belysningsmiddel, der skal bruges, er tydeligt synligt fra alle sider og bør derfor vælges omhyggeligt. Betjeningen er praktisk ved hjælp af en vippekontakt på kablet.

  7: Lindby Mella bordlampe med vintagestemning

  Hvorfor vælge Lindby Mella bordlampe med vintagestemning?

  Stangformet bordlampe Mella med vippeafbryder og antikt udsmykningsmønster Mella passer perfekt til vintage stilarter og er en ekstraordinær bordlampe, der står som en kompakt bjælke på bordet og er dekoreret med vintage ornamenter, der understreger lampens antikke udseende. Der er en vippeafbryder oven på bjælken, så bordlampe hurtigt kan tændes og slukkes. Da den ikke har en skærm, er lyskilden bestemt i forgrunden og er en vigtig del af det overordnede udseende. Af denne grund bør der anvendes lamper med et pæreudseende, som det er tilfældet med glødetråd eller rustikke lamper, som dog har langvarig og effektiv LED-teknologi.

  8: Lindby Bridga bordlampe af lys bambus

  Hvorfor vælge Lindby Bridga bordlampe af lys bambus?

  Bridga-bordlampe med dobbeltskærm af bambusfletværk Bridga passer ind i mange boligstile, men især i dem, der lægger vægt på hygge og naturlige materialer. Derfor er bordlampen også en velegnet lyskilde til boho-møbler, der fokuserer på disse to punkter. Lampeskærmen er lavet af bambus, som her har et dobbelt lagdelt look og en lys, naturlig overflade, mens den runde stålfod er lakeret sort, hvilket giver en harmonisk farve- og materialekontrast. Lysbilledet er hyggeligt og hjemligt, og bordlampen kan placeres godt på et sidebord eller en kommode

  9: Lindby Muriel bordlampe 37,5 cm, mørkegrå

  Hvorfor vælge Lindby Muriel bordlampe 37,5 cm, mørkegrå?

  Trebenet bordlampe Muriel kuppelformet skærm og skærm Denne bordlampe er helt speciel og skiller sig ud fra mængden med sit design, hvor associationen til fotografens belysning kommer op med det stativlignende stel med tre ben og skærmen over lyskilden, hvilket resulterer i et meget hyggeligt lys. Skærmen og resten af armaturets krop er farvet mørkegrå, og armaturet passer godt til moderne møbler og skaber et meget hjemligt lys, der kan bruges som supplement til den almindelige belysning eller alternativt som en hyggelig lyskilde om aftenen, når du vil læne dig tilbage og slappe af

  10: LED bordlampe Fria, cylinder, RGB, fjernbetjening

  Hvorfor vælge LED bordlampe Fria, cylinder, RGB, fjernbetjening?

  Cylindrisk LED-bordlampe Fria med krystallinsk struktur, fjernbetjening og RGB-farveskiftende funktion LED-bordlampen Fria er uden tvivl en af de moderne lysdispensere med den lige, cylindriske skærm i en smal form. RGB LED-teknologien er også meget ny og kommer derfor i stil med den stadig mere populære smart home-belysning. For at kunne udnytte farveændringsfunktionen fuldt ud, leveres armaturet med en fjernbetjening, som kan bruges til at styre både den varme hvide lysfarve og de lyse farver. Desuden kan lysstyrken ændres via fjernbetjeningen, og denne dæmpningsfunktion er altid en god idé i boligen, når lyset skal være særligt hyggeligt og lavt lysstyrke. Den krystallinske struktur inden i den cylindriske akryllampeskærm sikrer også en endnu mere strålende lysafgivelse med en imponerende gnistrende effekt. - inkl. fjernbetjening med hukommelsesfunktion - farvet lys og varmt hvidt lys muligt - dæmpningsfunktion via fjernbetjening

  11: Lindby - Sanad Bordlampe Black

  Hvorfor vælge Lindby - Sanad Bordlampe Black?

  Enkel bordlampe Sanad lavet af stål i sort Bordlampen Sanad overbeviser med sit diskrete design og sin rolige farve. Den står på en rektangulær base, hvorfra en smal ramme stiger op og ender i en cylinderformet lampeskærm. Denne kan fyldes med GU10-pærer, som giver den rette belysning. Sanad-bordlampens slanke design passer også på kompakte borde og er tilstrækkeligt pladsbesparende. Den kan nemt tændes og slukkes via en kontakt på kablet og er dermed nem at betjene. Dens design er ret diskret og integreres ubesværet i resten af møblerne uden at overskygge dem.

  12: Lindby Nilaska bordlampe, 1 lyskilde, 10 cm

  Hvorfor vælge Lindby Nilaska bordlampe, 1 lyskilde, 10 cm?

  Firkantet bordlampe Nilaska i dejlig vintage stil Denne lille bordlampe imponerer med sit minimalistiske design, som også er inspireret af den trendy vintage-stil. En lampeskærm blev bevidst udeladt her, så det belysningsmiddel, der skal bruges, og den smukke base er optisk i forgrunden. Valget af lyskilde overlades til brugeren. For at understrege Nilaskas særlige karakter anbefales lamper med et rustikt look særligt.

  13: Lindby Jacira bordlampe med vendbare pailletter

  Hvorfor vælge Lindby Jacira bordlampe med vendbare pailletter?

  Moderne Jacira bordlampen med pailletter i sort og guld Lampeskærmen på bordlampen Jacira er lampens særlige kendetegn og samtidig et ægte blikfang: Stoffet på skærmen er dækket af vendbare pailletter, der skinner både i sort og guld, alt efter hvilken retning, de forskydes i. Denne flotte effekt, som kan kender fra T-shirts eller puder, iscenesættes her med stor effekt på en lampeskærm. Lampen skaber desuden spændende lyseffekter, når den er tændt, da lysstyrken baner sig vej gennem stoffet og pailletterne. Der opstår en smuk vekselvirkning af lys og skygge. Der findes en kontakt på det 1,50m lange kabel, så det er nemt at tænde og slukke lampen.

  14: Lindby Tembali bordlampe med berøringskontakt

  Hvorfor vælge Lindby Tembali bordlampe med berøringskontakt?

  Mørk Tembali-bordlampe med praktisk berøringskontakt Tembali-bordlampen har en stabil fod af sort metal og en cylindrisk lampeskærm af tekstil. Skyggen er også designet i sort på ydersiden, mens den overrasker med en varm guldfarve på indersiden. Guldet får det udstrålede lys til at virke endnu varmere og gør atmosfæren endnu mere hyggelig. Denne bordlampe betjenes bekvemt med en praktisk berøringskontakt, som er placeret på huset. Tembali kan bruges i stuen som accentbelysning og i soveværelset på et sengebord.

  81 yderligere Lindby bordlamper

  De 14 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste bordlampe fra Lindby i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de bordlamper vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 81 Lindby bordlamper:

  Lindby Emavi bordlampe med røgglas Spar 40,10%

  Lindby Emavi bordlampe med røgglas

  399,- 239,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Erivana bordlampe, sort Spar 40,10%

  Lindby Erivana bordlampe, sort

  399,- 239,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kaylou LED Bordlampe Nickel Spar 40,04%

  Lindby - Kaylou LED Bordlampe Nickel

  999,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Nefeli bordlampe med trædetaljer 1 lyskilde Spar 38,93%

  Lindby Nefeli bordlampe med trædetaljer 1 lyskilde

  899,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Tetja bordlampe med træstang, hvid Spar 38,93%

  Lindby Tetja bordlampe med træstang, hvid

  899,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Felipe - LED-skrivebordslampe med klemmefod Spar 37,53%

  Felipe - LED-skrivebordslampe med klemmefod

  1199,- 749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bordlampe Sigurd med stofskærm Spar 37,53%

  Bordlampe Sigurd med stofskærm

  1199,- 749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Canyana bordlampe af rattan, sort Spar 36,43%

  Lindby Canyana bordlampe af rattan, sort

  549,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Aniol bordlampe med glasskærm Spar 35,63%

  Lindby Aniol bordlampe med glasskærm

  449,- 289,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Florentino bordlampe, tekstil og keramik Spar 35,04%

  Lindby Florentino bordlampe, tekstil og keramik

  999,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Leza bordlampe, krom, sort skærm Spar 34,60%

  Lindby Leza bordlampe, krom, sort skærm

  289,- 189,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Leza bordlampe, krom, grå skærm Spar 34,60%

  Lindby Leza bordlampe, krom, grå skærm

  289,- 189,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kuno Bordlampe Grey Spar 33,38%

  Lindby - Kuno Bordlampe Grey

  749,- 499,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Calliora bordlampe, hvid, metal og træ Spar 33,38%

  Lindby Calliora bordlampe, hvid, metal og træ

  749,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Felice Bordlampe Smart Home White/Nickel Spar 33,38%

  Lindby - Felice Bordlampe Smart Home White/Nickel

  749,- 499,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Alomira bordlampe, 52 cm, nikkel Spar 33,37%

  Lindby Alomira bordlampe, 52 cm, nikkel

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Sverina bordlampe af træ, 4 lyskilder Spar 33,37%

  Lindby Sverina bordlampe af træ, 4 lyskilder

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Benjiro Bordlampe White/Chrome Spar 33,36%

  Lindby - Benjiro Bordlampe White/Chrome

  1199,- 799,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Alwine Bordlampe Smart Home White Spar 30,82%

  Lindby - Alwine Bordlampe Smart Home White

  649,- 449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Dekorativ LED solcelle bordlampe Pedas, 10 stk. Spar 30,82%

  Dekorativ LED solcelle bordlampe Pedas, 10 stk.

  649,- 449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Sverina bordlampe af træ, 1 lyskilde Spar 30,06%

  Lindby Sverina bordlampe af træ, 1 lyskilde

  499,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Svejamira bordlampe, bambus, buet Spar 30,03%

  Lindby Svejamira bordlampe, bambus, buet

  999,- 699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Eymen trefod bordlampe, burformet skærm Spar 28,61%

  Lindby Eymen trefod bordlampe, burformet skærm

  699,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Dexin bordlampe, metallisk sølv Spar 27,57%

  Lindby Dexin bordlampe, metallisk sølv

  399,- 289,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Canyana bordlampe af rattan, natur Spar 27,32%

  Lindby Canyana bordlampe af rattan, natur

  549,- 399,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Genora Bordlampe Black Spar 27,32%

  Lindby - Genora Bordlampe Black

  549,- 399,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kesta bordlampe, sort-guld, 50 cm Spar 27,32%

  Lindby Kesta bordlampe, sort-guld, 50 cm

  549,- 399,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kiriya bordlampe med gitterskærm Spar 25,04%

  Lindby Kiriya bordlampe med gitterskærm

  599,- 449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Shreena Bordlampe Black Spar 25,04%

  Lindby - Shreena Bordlampe Black

  599,- 449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Grandesa bordlampe med træfod Spar 25,04%

  Lindby Grandesa bordlampe med træfod

  599,- 449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Alomira bordlampe, 52 cm, messing Spar 25,03%

  Lindby Alomira bordlampe, 52 cm, messing

  999,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Belana bordlampe med to fatninger Spar 23,11%

  Lindby Belana bordlampe med to fatninger

  649,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Arbin bordlampe med træfod, kvadratisk Spar 22,92%

  Lindby Arbin bordlampe med træfod, kvadratisk

  349,- 269,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Erivana bordlampe, metal, antik rust Spar 22,92%

  Lindby Erivana bordlampe, metal, antik rust

  349,- 269,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Berral Bordlampe Black/Smoke Spar 22,27%

  Lindby - Berral Bordlampe Black/Smoke

  449,- 349,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Rubinjo bordlampe med træfod Spar 22,25%

  Lindby Rubinjo bordlampe med træfod

  899,- 699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Leokadia bordlampe, hvid krom Spar 20,92%

  Lindby Leokadia bordlampe, hvid krom

  239,- 189,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Djuna Bordlampe Black/Wood Spar 20,84%

  Lindby - Djuna Bordlampe Black/Wood

  499,- 395,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Sanad Bordlampe Brass Spar 20,84%

  Lindby - Sanad Bordlampe Brass

  499,- 395,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kesta Bordlampe Black/Gold Spar 20,84%

  Lindby - Kesta Bordlampe Black/Gold

  499,- 395,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Effektfuld bordlampe Isumi i kugleform Spar 20,77%

  Effektfuld bordlampe Isumi i kugleform

  549,- 435,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Alomira Bordlampe H32 Brass/White Spar 20,70%

  Lindby - Alomira Bordlampe H32 Brass/White

  599,- 475,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Shivanja Bordlampe White/Ash Spar 20,56%

  Lindby - Shivanja Bordlampe White/Ash

  749,- 595,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kimya Bordlampe Messing/Marmor Spar 20,04%

  Lindby - Kimya Bordlampe Messing/Marmor

  1038,- 830,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Arbin bordlampe med træfod, rektangulær Spar 20,04%

  Lindby Arbin bordlampe med træfod, rektangulær

  499,- 399,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Tetja bordlampe med træstang, sort Spar 20,03%

  Lindby Tetja bordlampe med træstang, sort

  749,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Pimana bordlampe med keramisk skærm Spar 20,03%

  Lindby Pimana bordlampe med keramisk skærm

  749,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Reteno bordlampe Spar 18,21%

  Lindby Reteno bordlampe

  549,- 449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Erantie bordlampe i sort/messing Spar 18,21%

  Lindby Erantie bordlampe i sort/messing

  549,- 449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Nilaska bordlampe, 1 lyskilde med kontakt Spar 18,21%

  Lindby Nilaska bordlampe, 1 lyskilde med kontakt

  549,- 449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Alomira bordlampe, 32 cm, nikkel Spar 18,21%

  Lindby Alomira bordlampe, 32 cm, nikkel

  549,- 449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Taxima bordlampe hvid Spar 16,69%

  Lindby Taxima bordlampe hvid

  899,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Adalin bordlampe, grå Spar 16,69%

  Lindby Adalin bordlampe, grå

  599,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Chava bordlampe Spar 16,69%

  Lindby Chava bordlampe

  599,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Heyko bordlampe, kan dæmpes Spar 16,69%

  Lindby Heyko bordlampe, kan dæmpes

  599,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Trebale bordlampe med trædetalje Spar 16,69%

  Lindby Trebale bordlampe med trædetalje

  599,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kourtney bordlampe med glasskærm Spar 15,41%

  Lindby Kourtney bordlampe med glasskærm

  649,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Sonika bordlampe, 21 cm Spar 14,31%

  Lindby Sonika bordlampe, 21 cm

  699,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Colten bordlampe, sort, guld Spar 14,31%

  Lindby Colten bordlampe, sort, guld

  699,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Filamoni bordlampe i sort og guld Spar 12,55%

  Lindby Filamoni bordlampe i sort og guld

  239,- 209,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Leokadia bordlampe, grå krom Spar 12,55%

  Lindby Leokadia bordlampe, grå krom

  239,- 209,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Noeline bordlampe, kobber, sort skærm Spar 11,15%

  Lindby Noeline bordlampe, kobber, sort skærm

  269,- 239,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Jornam bordlampe med kugleskærm Spar 9,11%

  Lindby Jornam bordlampe med kugleskærm

  549,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Noana bordlampe Spar 8,35%

  Lindby Noana bordlampe

  599,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Shanaya bordlampe Spar 8,35%

  Lindby Shanaya bordlampe

  599,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Braska bordlampe Spar 7,70%

  Lindby Braska bordlampe

  1299,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Colten bordlampe, sort Spar 7,70%

  Lindby Colten bordlampe, sort

  649,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Alenja bordlampe af keramik og stof Spar 6,92%

  Lindby Alenja bordlampe af keramik og stof

  289,- 269,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Raisa bordlampe, lygte, rustfarvet Spar 6,68%

  Lindby Raisa bordlampe, lygte, rustfarvet

  749,- 699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Vatiki bordlampe med burskærm

  Lindby Vatiki bordlampe med burskærm

  599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Sindri bordlampe

  Lindby Sindri bordlampe

  269,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Vlada bordlampe til læsning, messing, sort

  Lindby Vlada bordlampe til læsning, messing, sort

  499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Leza bordlampe, krom, hvid skærm

  Lindby Leza bordlampe, krom, hvid skærm

  289,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Delara trebenet bordlampe med stofskærm

  Lindby Delara trebenet bordlampe med stofskærm

  499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Nilaska bordlampe, 3 lyskilde

  Lindby Nilaska bordlampe, 3 lyskilde

  749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Alsabet bordlampe

  Lindby Alsabet bordlampe

  999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Sonika bordlampe, 53 cm

  Lindby Sonika bordlampe, 53 cm

  899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Danora bordlampe med stofskærm

  Lindby Danora bordlampe med stofskærm

  499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Taxima bordlampe, grå

  Lindby Taxima bordlampe, grå

  899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Avalyn bordlampe, hvid, satineret nikkel

  Lindby Avalyn bordlampe, hvid, satineret nikkel

  899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Audrey bordlampe i Tiffany-stil

  Lindby Audrey bordlampe i Tiffany-stil

  1499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af bordlamper

  På vores liste her har vi samlet de Lindby bedste bordlamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bordlampe til dine behov:

  Bedste Bordlampe i 2023

  Alle bordlamper

  Bedste Anglepoise Bordlampe i 2023

  Anglepoise Bordlampe

  Bedste Arena Bordlampe i 2023

  Arena Bordlampe

  Bedste Asolo Bordlampe i 2023

  Asolo Bordlampe

  Bedste Aytm Bordlampe i 2023

  Aytm Bordlampe

  Bedste Bankamp Bordlampe i 2023

  Bankamp Bordlampe

  Bedste Belid Bordlampe i 2023

  Belid Bordlampe

  Bedste Blomus Bordlampe i 2023

  Blomus Bordlampe

  Bedste Bloomingville Bordlampe i 2023

  Bloomingville Bordlampe

  Bedste Bopp Bordlampe i 2023

  Bopp Bordlampe

  Bedste Broste Copenhagen Bordlampe i 2023

  Broste Copenhagen Bordlampe

  Bedste Cozy Living Bordlampe i 2023

  Cozy Living Bordlampe

  Bedste Cph Lighting Bordlampe i 2023

  Cph Lighting Bordlampe

  Bedste Creative Collection Bordlampe i 2023

  Creative Collection Bordlampe

  Bedste Cubic Bordlampe i 2023

  Cubic Bordlampe

  Bedste DCW Bordlampe i 2023

  DCW Bordlampe

  Bedste Design By Us Bordlampe i 2023

  Design By Us Bordlampe

  Bedste Diesel Bordlampe i 2023

  Diesel Bordlampe

  Bedste Drops Bordlampe i 2023

  Drops Bordlampe

  Bedste Dyberg Larsen Bordlampe i 2023

  Dyberg Larsen Bordlampe

  Bedste Eggy Pop Bordlampe i 2023

  Eggy Pop Bordlampe

  Bedste Eglo Bordlampe i 2023

  Eglo Bordlampe

  Bedste Eva Solo Bordlampe i 2023

  Eva Solo Bordlampe

  Bedste Fabbian Bordlampe i 2023

  Fabbian Bordlampe

  Bedste ferm LIVING Bordlampe i 2023

  ferm LIVING Bordlampe

  Bedste Flos Bordlampe i 2023

  Flos Bordlampe

  Bedste Flowerpot Bordlampe i 2023

  Flowerpot Bordlampe

  Bedste Foscarini Bordlampe i 2023

  Foscarini Bordlampe

  Bedste Frandsen Bordlampe i 2023

  Frandsen Bordlampe

  Bedste Frederik Bagger Bordlampe i 2023

  Frederik Bagger Bordlampe

  Bedste Fritz Hansen Bordlampe i 2023

  Fritz Hansen Bordlampe

  Bedste Global Bordlampe i 2023

  Global Bordlampe

  Bedste Globen Lighting Bordlampe i 2023

  Globen Lighting Bordlampe

  Bedste Grupa Products Bordlampe i 2023

  Grupa Products Bordlampe

  Bedste Gubi Bordlampe i 2023

  Gubi Bordlampe

  Bedste H2O Bordlampe i 2023

  H2O Bordlampe

  Bedste Halo Design Bordlampe i 2023

  Halo Design Bordlampe

  Bedste Hay Bordlampe i 2023

  Hay Bordlampe

  Bedste Homeville Bordlampe i 2023

  Homeville Bordlampe

  Bedste House Doctor Bordlampe i 2023

  House Doctor Bordlampe

  Bedste House Nordic Bordlampe i 2023

  House Nordic Bordlampe

  Bedste House of Sander Bordlampe i 2023

  House of Sander Bordlampe

  Bedste Hübsch Bordlampe i 2023

  Hübsch Bordlampe

  Bedste Ichi Bordlampe i 2023

  Ichi Bordlampe

  Bedste Infinity Hearts Bordlampe i 2023

  Infinity Hearts Bordlampe

  Bedste InnovaGoods Bordlampe i 2023

  InnovaGoods Bordlampe

  Bedste J-Line Bordlampe i 2023

  J-Line Bordlampe

  Bedste Kähler Bordlampe i 2023

  Kähler Bordlampe

  Bedste Kare Design Bordlampe i 2023

  Kare Design Bordlampe

  Bedste Kartell Bordlampe i 2023

  Kartell Bordlampe

  Bedste Keen Bordlampe i 2023

  Keen Bordlampe

  Bedste KonstHantverk Bordlampe i 2023

  KonstHantverk Bordlampe

  Bedste Kundalini Bordlampe i 2023

  Kundalini Bordlampe

  Bedste Laforma Bordlampe i 2023

  Laforma Bordlampe

  Bedste Laguna Bordlampe i 2023

  Laguna Bordlampe

  Bedste Le Klint Bordlampe i 2023

  Le Klint Bordlampe

  Bedste LEDvance Bordlampe i 2023

  LEDvance Bordlampe

  Bedste Leitmotiv Bordlampe i 2023

  Leitmotiv Bordlampe

  Bedste Lene Bjerre Bordlampe i 2023

  Lene Bjerre Bordlampe

  Bedste Lexibook Bordlampe i 2023

  Lexibook Bordlampe

  Bedste Light-Point Bordlampe i 2023

  Light-Point Bordlampe

  Bedste Lodes Bordlampe i 2023

  Lodes Bordlampe

  Bedste Loom Design Bordlampe i 2023

  Loom Design Bordlampe

  Bedste Louis Poulsen Bordlampe i 2023

  Louis Poulsen Bordlampe

  Bedste Lucande Bordlampe i 2023

  Lucande Bordlampe

  Bedste Luceplan Bordlampe i 2023

  Luceplan Bordlampe

  Bedste Lyngby Porcelæn Bordlampe i 2023

  Lyngby Porcelæn Bordlampe

  Bedste Made By Hand Bordlampe i 2023

  Made By Hand Bordlampe

  Bedste Magni Bordlampe i 2023

  Magni Bordlampe

  Bedste Markslöjd Bordlampe i 2023

  Markslöjd Bordlampe

  Bedste Marset Bordlampe i 2023

  Marset Bordlampe

  Bedste Molo Bordlampe i 2023

  Molo Bordlampe

  Bedste Moschino Bordlampe i 2023

  Moschino Bordlampe

  Bedste Muuto Bordlampe i 2023

  Muuto Bordlampe

  Bedste New Works Bordlampe i 2023

  New Works Bordlampe

  Bedste Nielsen Light Bordlampe i 2023

  Nielsen Light Bordlampe

  Bedste Nordal Bordlampe i 2023

  Nordal Bordlampe

  Bedste Nordic Living Bordlampe i 2023

  Nordic Living Bordlampe

  Bedste Nordlux Bordlampe i 2023

  Nordlux Bordlampe

  Bedste Nordtronic Bordlampe i 2023

  Nordtronic Bordlampe

  Bedste Normann Copenhagen Bordlampe i 2023

  Normann Copenhagen Bordlampe

  Bedste Nuura Bordlampe i 2023

  Nuura Bordlampe

  Bedste OyOy Bordlampe i 2023

  OyOy Bordlampe

  Bedste Pandul Bordlampe i 2023

  Pandul Bordlampe

  Bedste Panthella Bordlampe i 2023

  Panthella Bordlampe

  Bedste Petromax Bordlampe i 2023

  Petromax Bordlampe

  Bedste Philips Bordlampe i 2023

  Philips Bordlampe

  Bedste Philips HUE Bordlampe i 2023

  Philips HUE Bordlampe

  Bedste Pholc Bordlampe i 2023

  Pholc Bordlampe

  Bedste Piet Hein Bordlampe i 2023

  Piet Hein Bordlampe

  Bedste PR Home Bordlampe i 2023

  PR Home Bordlampe

  Bedste Prandina Bordlampe i 2023

  Prandina Bordlampe

  Bedste Prym Bordlampe i 2023

  Prym Bordlampe

  Bedste RICE Bordlampe i 2023

  RICE Bordlampe

  Bedste Rosendahl Bordlampe i 2023

  Rosendahl Bordlampe

  Bedste Rotaliana Bordlampe i 2023

  Rotaliana Bordlampe

  Bedste Santa & Cole Bordlampe i 2023

  Santa & Cole Bordlampe

  Bedste Secto Design Bordlampe i 2023

  Secto Design Bordlampe

  Bedste Seletti Bordlampe i 2023

  Seletti Bordlampe

  Bedste Silva Bordlampe i 2023

  Silva Bordlampe

  Bedste Sirius Bordlampe i 2023

  Sirius Bordlampe

  Bedste Slamp Bordlampe i 2023

  Slamp Bordlampe

  Bedste Sompex Bordlampe i 2023

  Sompex Bordlampe

  Bedste Spring Copenhagen Bordlampe i 2023

  Spring Copenhagen Bordlampe

  Bedste Star Trading Bordlampe i 2023

  Star Trading Bordlampe

  Bedste Superliving Bordlampe i 2023

  Superliving Bordlampe

  Bedste Tala Bordlampe i 2023

  Tala Bordlampe

  Bedste Tom Dixon Bordlampe i 2023

  Tom Dixon Bordlampe

  Bedste Trademark Living Bordlampe i 2023

  Trademark Living Bordlampe

  Bedste &Tradition Bordlampe i 2023

  &Tradition Bordlampe

  Bedste Trizo21 Bordlampe i 2023

  Trizo21 Bordlampe

  Bedste Umage Bordlampe i 2023

  Umage Bordlampe

  Bedste Venture Design Bordlampe i 2023

  Venture Design Bordlampe

  Bedste Verner Panton Bordlampe i 2023

  Verner Panton Bordlampe

  Bedste Verpan Bordlampe i 2023

  Verpan Bordlampe

  Bedste Vipp Bordlampe i 2023

  Vipp Bordlampe

  Bedste Vitra Bordlampe i 2023

  Vitra Bordlampe

  Bedste Wilson Bordlampe i 2023

  Wilson Bordlampe

  Bedste WiZ Bordlampe i 2023

  WiZ Bordlampe

  Bedste Woud Bordlampe i 2023

  Woud Bordlampe

  Indholdsfortegnelse
  Til Top