Drv.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Drv.dk » Ler

Bedste Ler: Se top 10

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde karmen. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på karmen | ✅ Ler-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

1: Selvhærdende ler, hvid, 1000 g/ 1 pk.

 • Dagens pris: 68,- kr.
 • Fundet hos Creativ Company
 • Mærke: Creativ Company
 • Farve: Hvid

Første anbefaling på listen er fra mærket Creativ Company.

Det bedste tilbud på “Selvhærdende ler, hvid, 1000 g/ 1 pk.” vi har fundet er hos Creativ Company hvor prisen lige nu er 68,-

 • Selvhærdende ler i hvid farve
 • Vejer 1000 g per pakke
 • Kræver ikke brænding
 • Kan rulles ud og modelleres
 • Tørretid på ca. 1-2 døgn

Selvhærdende ler, hvid, 1000 g/ 1 pk er en smidig og letvægts modelleringsler, som er ideel til at skabe forskellige kreative projekter. Denne ler er specielt designet til at være let at arbejde med og kræver ikke brænding, da den tørrer stabilt og robust op uden varmehærdning.

Leret kan let rulles ud og stikkes ud med udstiksforme, og det kan også modelleres op og glattes undervejs med vand. Tørretiden er ca. 1-2 døgn afhængig af tykkelsen. Det er vigtigt at bemærke, at hvis leret føles koldt, udskiller det stadig vand og er ikke færdigtørret.

For at opnå det bedste resultat med den hvide ler (varenr. 789050 og 78905), skal den æltes ekstra grundigt inden brug, og ved udrulning skal den have en minimum tykkelse på 1 cm. Denne letvægtsler er perfekt til små ophæng på grene, juletræer og andre dekorationer, men den kan også modelleres op til skåle, figurer, fyrfadsstager og meget mere som traditionel naturler.

Leret kan males med Plus Color hobbymaling efter tørring, og det er et alsidigt materiale til at skabe forskellige kreative projekter. Denne pakke indeholder 1000 g ler og er velegnet til både professionelle og hobbybrugere.

Se hos Creativ Company ❯❯

2: Ler til babyaftryk DIY | Selvhærdende papirler

Anden anbefaling har vi fundet hos PRIK og STREG, hvor du kan købe Ler til babyaftryk DIY | Selvhærdende papirler til kun 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Selvhærdende ler til DIY babyaftryk – til evigt minde om hvor små de var. Giver perfekte aftryk, og det ultralette papirler krøller ikke når det hærder, som de fleste andre typer ler til babyaftryk ellers gør. Fri for skadelig kemi – babys…

Se hos PRIK og STREG ❯❯

3: Stress terapi ler der styrker hænder og håndled

Næste anbefaling er “Stress terapi ler der styrker hænder og håndled”.

Dagens bedste tilbud på “Stress terapi ler der styrker hænder og håndled” har vi fundet hos Hafaro.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

 • Styrker fingre, hænder og håndled
 • Forbedrer blodgennemstrømning og reducerer toksiner
 • Beroligende og afstressende effekt
 • Fås i forskellige farver og modstand
 • Velegnet til genoptræning og daglig træning

Stress terapi ler er et specialiseret træningsredskab, der hjælper med at styrke muskulaturen i fingre, hænder og håndled. Leret er lavet af et materiale, der minder om modellervoks, og kan bruges til øvelser, der forbedrer blodgennemstrømningen og reducerer toksiner og ophobninger i hånden og håndleddet.

Produktet er særligt velegnet til personer, der lider af gigt i fingrene eller seneskedehindebetændelse, men kan også bruges af alle, der ønsker at styrke deres hænder og forbedre deres mobilitet.

Stress terapi ler fungerer også som en stress bold med en beroligende, afstressende virkning, når man holder fokus på øvelserne. Leret hjælper kroppen og sindet med at slappe af og kan fungere som en afledningsmanøvre ved frustrationer, nervøsitet og uro. Derfor er leret også velegnet som stresslegetøj til urolige børn, der har brug for hjælp til at bevare koncentrationen.

Stress terapi ler fås i forskellige farver, der indikerer den modstand, leret repræsenterer. En dåse indeholder 85g, som er en fin håndfuld. Produktet er et specialiseret hjælpemiddel til svage hænder og kan være en effektiv del af en genoptræningsplan eller en daglig træningsrutine for alle, der ønsker at styrke deres hænder og håndled.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

4: Dekorativ Venetiansk Ler 1 Kg

Produkt nummer 4 på vores “ler-liste” er Dekorativ Venetiansk Ler 1 Kg som du lige nu kan købe for 329,- hos Gebenna.com

Forhandlerens beskrivelse:
Venetiansk Ler Venetiansk Ler er en speciel maling til indendørs rum. Malingen giver væggen en original, dekorativ effekt og er nem at bruge.
Det hvide granulatindhold i malingen giver væggen en smuk og original, lidt slidt effekt, der skaber en helt spe…

Se hos Gebenna.com ❯❯

5: Dekorativ Venetiansk Ler 3 Kg

Forhandlerens beskrivelse:
Venetiansk Ler Venetiansk Ler er en speciel maling til indendørs rum. Malingen giver væggen en original, dekorativ effekt og er nem at bruge.
Det hvide granulatindhold i malingen giver væggen en smuk og original, lidt slidt effekt, der skaber en helt spe…

Se hos Gebenna.com ❯❯

6: Karmameju Dream cremet ler ansigtsmaske 02, 65 ml.

Forhandlerens beskrivelse:
Sammentrækker porer og balancerer overskydende talgproduktion Mineralrig ingefær- og lermaske, som hjælper med at sammentrække porerne og balancere overskydende talgproduktion.
Lindrer irritation og betændelsestilstande.
Til alle hudtyper.
DREAM ansigtsma…

Se hos Green Goddess ❯❯

7: Pejs Colima ler havblå/rød 86031

 • Dagens pris: 1039,- kr.
 • Fundet hos RAW58
 • Farver: Blå, Rød

Forhandlerens beskrivelse:
Leder du efter en stilfuld og farverig havepejs i ler? Så har RedFire Colima lige hvad du søger.
Leret udfører varme perfekt, hvilket betyder at du har brug for relativt lidt træ til en opbygge en god ild.
De muntre havblå og røde toner i pejsen vil tilføje et stænk af farve til dit udendørs boligrum. Denne lyse og friske tilføjelse til RedFire kollektionen har også en dekorativ funktion i løbet af dagen.
Den relative store åbning giver dig mulighed for hurtigt at bygge en stor ild med pæne flammer.
Udepejsen bliver leveret med et robust stativ i stål. Der medfølger et beskyttelseslåg i ler til skorstenen for at skærme imod regn.
Hvis du ønsker yderligere beskyttelse imod nedbør, passer udepejsen til regnslaget Chimeneas S fra RedFire, som ikke medfølger i leveringen.Farve: Havblå og rødMateriale: LerMål: 31 x 71 cm (Diameter x H)Med dekorativ udsmykning på skorstenenDer medfølger et solidt stativ i sort, pulverlakeret stål og et beskyttelseslåg i ler til skorstenen…

Se hos RAW58 ❯❯

8: Udepejs Star Flower ler halmfarvet 86037

 • Dagens pris: 1439,- kr.
 • Fundet hos RAW58

Forhandlerens beskrivelse:
Skab lidt ekstra varme og stemning på kølige aftener med udepejsen Star Flower fra RedFire.
Den rustikke udepejs har et autentisk udseende og kendetegnene fra et klassisk produkt samt en blomsterudsmykning, der også giver den en dekorativ funktion.
Udepejsen har en stor åbning foran, hvor brændet lægges ind.
Tænd blot et bål, sæt dig, og nyd synet af de dansende flammer.
Udepejsen bliver leveret med et robust stativ i stål. Der medfølger et beskyttelseslåg i ler til skorstenen for at skærme imod regn.
Hvis du ønsker yderligere beskyttelse imod nedbør, passer udepejsen til regnslaget Chimeneas M fra RedFire, som ikke medfølger i leveringen.Farve: HalmfarvetMateriale: LerMål: 36 x 85 cm (Diam. x H)Autentisk designDer medfølger et solidt stativ i sort, pulverlakeret stål og et beskyttelseslåg i ler til skorstenen…

Se hos RAW58 ❯❯

9: Pejs Cancun ler kobber 86032

 • Dagens pris: 899,- kr.
 • Fundet hos RAW58
 • Farve: Kobber

Forhandlerens beskrivelse:
Skab lidt ekstra varme og stemning på kølige aftener med udepejsen Cancun fra RedFire.
Den rustikke udepejs har et autentisk udseende og kendetegnene fra et håndlavet produkt samt en jordfarve, der også giver den en dekorativ funktion.
Udepejsen har en stor åbning foran, hvor brændet lægges ind.
Tænd blot et bål, sæt dig, og nyd synet af de dansende flammer.
Udepejsen bliver leveret med et robust stativ i stål. Der medfølger et beskyttelseslåg i ler til skorstenen for at skærme imod regn.
Hvis du ønsker yderligere beskyttelse imod nedbør, passer udepejsen til regnslaget Chimeneas S fra RedFire, som ikke medfølger i leveringen.Farve: KobberfarvetMateriale: LerMål: 31 x 71 cm (Diameter x H)Håndlavet med et autentisk udseende og ditto udformningDer medfølger et solidt stativ i sort, pulverlakeret stål og et beskyttelseslåg i ler til skorstenen…

Se hos RAW58 ❯❯

10: Pejs med grill Lima ler halmfarvet 86033

 • Dagens pris: 1259,- kr.
 • Fundet hos RAW58

Sidste produkt på vores liste er Pejs med grill Lima ler halmfarvet 86033 som vi har fundet til 1259,- hos RAW58.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne rustikke, keramiske Lima-pejs fra RedFire fungerer også som grill og vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til din terrasse eller have.
Du kan starte aftenen med at grille og derefter sætte den øverste del på og nyde varmen og stemningen fra Lima som terrassevarmer til langt ud på natten.
Med sit traditionelle design passer den til enhver haveindretning.
Udendørspejsen leveres med et robust stålstativ.
Et beskyttende lerlåg til skorstenen medfølger for at holde regnen ude.
TIPS OG TRICKS Ildskålen er kun bagt én gang og skal hærde mere, så brug produktet med forsigtighed de første par gange: Før brug skal du dække bunden af ildskålen med sand.
Overbelast ikke ildskålen med brænde.
Lad ikke ilden blive for voldsom, og brug ikke dette produkt som ovn.
Brug af et beskyttelsesovertræk anbefales (skal købes separat), fordi en våd, keramisk pejs kan knække, når den bliver varm.Farve: StråMateriale: LerMål: 38 x 75 cm (Diameter x H)En forkromet grillrist medfølgerMed et solidt, sort pulverlakeret stålstativ og et skorstenslåg af ler.Kan også bruges som grillVigtigt: Før du bruger produktet, skal du læse manualenMisfarvning af malingen kan forekomme efter brug…

Se hos RAW58 ❯❯

184 yderligere karmen

De 10 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på det bedste ler i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de karmen vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 184 karmen:

Karmen fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste karmen på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige ler til dine behov: