Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde lamelfræser. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lamelfræser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Einhell TE-BJ 18 Li lamelfræser 18 volt u/batteri og lader

 • Mærke: Einhell

Vores første anbefaling er “Einhell TE-BJ 18 Li lamelfræser 18 volt u/batteri og lader” fra mærket Einhell.

Forhandlerens beskrivelse:
Indgår i Power X-Change familien, hvor batterierne passer til over 200 forskellige maskiner, lamelfræser anvender 1 x 18 Volt batteri på 1,5Ah eller mere.
Du får med Power X-Change serien en kontinuerlig trådløs drift takket være udskifteligt og højtydend…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Einhell Tilbehør til lamelfræser, klinge 100x22x3,8 mm 6 tænder.

 • Mærke: Einhell

Vores anden anbefaling er “Einhell Tilbehør til lamelfræser, klinge 100x22x3,8 mm 6 tænder.” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Ø100 mm klinge med 6 tænder til brug med lamelfræser….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Einhell Lamelfræser max 14mm. 230V 860W – TC-BJ 900

 • Mærke: Einhell

Næste anbefaling er “Einhell Lamelfræser max 14mm. 230V 860W – TC-BJ 900” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Einhell Lamelfræser 860 W – TC-BJ 900 Trinløs justerbar vinkelindstillingTrinløs justerbar højdeindstilling3-trins hurtigindstilling af fræsedybdeStor sålMassivt aluminiumsdesignMed spindellås til let skift af fræsejernMed nøgle til skift af fræsejernStøv…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 20

  Produkt nummer 4 på vores “lamelfræser-liste” er Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 20

  Forhandlerens beskrivelse:
  Kreator tilbehør til el-værktøj, til alle formål.Kreator tilbehør er i højest kvalitet og design.Kreator fladdyvler bruges til sammensætning af plader i træ,Passer til lamelfræsere.Bredde 23 mmLængde 60 mmHøjde 4 mmStørrelse 20Antal 50 stk….

  Tjek bedste pris ❯❯

  5: Klinge til lamelfræser Ø100x22x4mm-6T

   Forhandlerens beskrivelse:
   Powerplus el-værktøj er i højest kvalitet og desingPowerplus el-værktøj, producerets af Varo i BelgienVaro har 20 års erfaring med salg af el-værktøj,værktøj og tilbehør til el-værktøj.Passer til lamelfræser POWX131…

   Tjek bedste pris ❯❯

   6: Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 0

    Forhandlerens beskrivelse:
    Kreator tilbehør til el-værktøj, til alle formål.Kreator tilbehør er i højest kvalitet og design.Kreator fladdyvler bruges til sammensætning af plader i træ,Passer til lamelfræsere.Bredde 15 mmLængde 45 mmHøjde 4 mmStørrelse 0Antal 50 stk….

    Tjek bedste pris ❯❯

    7: Lamelfræser 900 watt

     Forhandlerens beskrivelse:
     Powerplus el-værktøj er i højest kvalitet og desingPowerplus el-værktøj, producerets af Varo i BelgienVaro har 20 års erfaring med salg af el-værktøj,værktøj og tilbehør til el-værktøj.Powerplus Lamelfræser 900 wattANVENDELSEKiksmaskinen er egnet til ford…

     Tjek bedste pris ❯❯

     8: Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 10

      Sidste produkt på vores liste er Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 10 som vi har fundet til 56,25 hos Globaltools.

      Forhandlerens beskrivelse:
      Kreator tilbehør til el-værktøj, til alle formål.Kreator tilbehør er i højest kvalitet og design.Kreator fladdyvler bruges til sammensætning af plader i træ,Passer til lamelfræsere.Bredde 19 mmLængde 55 mmHøjde 4 mmStørrelse 10Antal 50 stk….

      Tjek bedste pris ❯❯

      Dyreste Lamelfræser på listen er Lamelfræser 900 watt fra Globaltools med en pris på 940.00. Billigste udvalgte Lamelfræser er Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 0 som du kan købe for 50.00 hos Globaltools. Forskellen på de to priser er 890 kr.
      Ovenstående Lamelfræser data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Globaltools). Alle Lamelfræser tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

      Flere Lamelfræser guides:

      Fandt du ikke det rigtige Lamelfræser blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lamelfræser: