Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde kulfilter. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kulfilter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hepa / kulfilter til Miele SF-AH50 til Miele S4/S5/S6-8000 & C2/C3

  • Dagens pris: 139,- kr.
  • Fundet hos Carls.nu
  • Mærke: Miele

Første anbefaling på listen er fra mærket Miele.

Det bedste tilbud på “Hepa / kulfilter til Miele SF-AH50 til Miele S4/S5/S6-8000 & C2/C3” vi har fundet er hos Carls.nu hvor prisen lige nu er 139,-

Forhandlerens beskrivelse:
Kul / Hepa-filter til Miele Kompatibelt Miele Hepa-filter med aktivt kul. Dette hepa-filter til Miele støvsugere passer perfekt til støvsugeren, og lever op til de samme høje standarder som et Originalt hepa-filter.
Dette Hepa-filter til Miele opfanger…

Se hos Carls.nu ❯❯

2: Kulfilter til SOG ventilatorsystem

Anden anbefaling har vi fundet hos Campstuff, hvor du kan købe Kulfilter til SOG ventilatorsystem til kun 129,- kr.

Se hos Campstuff ❯❯

3: Aktivt kulfilter PM 2.5 til stofmundbind. 10 stk.

  • Dagens pris: 19,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 49,-, nu kun 19,-.
    Du sparer 30 kr. / 61 %
  • Fundet hos Superprice.dk

Næste anbefaling er “Aktivt kulfilter PM 2.5 til stofmundbind. 10 stk.”.

Dagens bedste tilbud på “Aktivt kulfilter PM 2.5 til stofmundbind. 10 stk.” har vi fundet hos Superprice.dk hvor prisen lige nu er 19,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Aktivt kulfilter PM 2.5 til mundbind med udskifteligt filter.
10 stk.   Løse PM 2.5 filtre, der passer til alle mundbind med lomme til udskifteligt filter. Filtrene er lavet af 5 mikro filtreringslag (se billede), der hjælper med at neutralisere…

Se hos Superprice.dk ❯❯

4: Pulito kulfilter til kompostspand

Produkt nummer 4 på vores “kulfilter-liste” er Pulito kulfilter til kompostspand som du lige nu kan købe for 39,- hos Naturebaby.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Kulfiltre til Pulito kompostspand. Indeholder 1 sæt. Vi anbefaler, at kulfiltrene skiftes hvert halve eller hele år for at sikre optimal virkning….

Se hos Naturebaby.dk ❯❯

5: Pulito kompostspand med kulfilter – 4 liter

Forhandlerens beskrivelse:
Brug kompostspanden fra Pultio til at indsamle det grønne affald i dit køkken.
Det enkle design med et nostalgisk touch kan sagtens stå fremme i køkkenet, så man huske at bruge den i den daglige husholdning og den er lige ved hånden.
Materialet er rustfri…

Se hos Naturebaby.dk ❯❯

6: Smeg CFKDH12STD kulfilter

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette kulfilter kan du opnå du en høj filtrering, hvilket er et vigtig element i indemiljøet. Din emhætte skal have skiftet filter indimellem, så den bibeholder den høje effektivitet.
Kulfiltret passer til KDH12 emhætterne….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: Smeg KITFC152 Kulfilter

Sidste produkt på vores liste er Smeg KITFC152 Kulfilter som vi har fundet til 995,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vær sikret den mest effektive udsugning under madlavningen.
Ved at skifte dit kulfilter i emhætten indimellem opnår du en bedre udsugning. KITFC152 kulfilteret passer til flere af Smegs emhætter.  Passer til:KMN75XKMN75ANKMN75ABKSEG120XEKSEG120X1KSEG90…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kulfilter i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kulfilter:

Dyreste Kulfilter på listen er Kulfilter 317 x 241 mm passer til Blaupunkt fra Quickparts.dk med en pris på 5990.00. Billigste udvalgte Kulfilter er Kulfilter til ROMEO kattetoilet. som du kan købe for 15.00 hos Alttilhundogkat.dk. Forskellen på de to priser er 5975 kr.
Ovenstående Kulfilter data og priser er hentet fra 24 butikker (Carls.nu, Campstuff, Superprice.dk, Naturebaby.dk, KitchenOne.dk, Billigskabe.dk, Proshop.dk, WATTOO.DK, shoppio.dk, Dealshoppen, Kitchn.dk, Filterbyen.dk, Outmore.dk, Elgiganten, LampeGuru.dk, VVSproffen.dk, Gucca.dk, Homeshop.dk, Plusshop.dk, vvs.dk, DinGadget.dk, Flenci.dk, Alttilhundogkat.dk, Quickparts.dk). Alle Kulfilter tilbud er opdateret i dag 05-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kulfilter guides:

Fandt du ikke det rigtige Kulfilter blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kulfilter: