Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde kortlæser. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kortlæser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: USB 2.0 til SATA Dual HHD Harddisk dockingstation med kortlæser til 2.5"/3.5" HDD/IDE/SSD/ SATA I/II/III

  Vores første anbefaling er “USB 2.0 til SATA Dual HHD Harddisk dockingstation med kortlæser til 2.5"/3.5" HDD/IDE/SSD/ SATA I/II/III” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Højkvalitets Dual Hard disk docking til 2.5" / 3.5" HDD IDE SSD SATA I/ II/ III.
  Du får lynhurtig overførselshastighed og der er indbygget chip med sikkerhed mod overspænding og der er desuden fremragende varmeafledning.
  Overfør nemt data fra di…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: HAMA USB 2.0 OTG Hub/Kortlæser til Smartphone/Tablet/Notebook/PC

  • Mærke: Hama

  Vores anden anbefaling er “HAMA USB 2.0 OTG Hub/Kortlæser til Smartphone/Tablet/Notebook/PC” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  HAMA USB 2.0 OTG Hub/Kortlæser til Smartphone/Tablet/Notebook/PC 4-vejs ladestation til PS4/PS VR Ladestation til opladning af 2 originale PS4 controllere og 2 originale PS Move controllere.Let at fastgøre controllerne.Opladning via 2x USB-A til MicroB Y-…

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: HAMA USB 2.0 Hub/Kortlæser 3x USB-A / SD/microSd kortlæser

  • Mærke: Hama

  Næste anbefaling er “HAMA USB 2.0 Hub/Kortlæser 3x USB-A / SD/microSd kortlæser” som er nummer 3 på vores liste

  Forhandlerens beskrivelse:
  Perfek når der er brug for flere porte: til tilslutning af en PC, bærbar computer, MacBook, tablet eller smartphone til en USB-hukommelse, mus, tastatur eller printer og til læsning og skrivning af SD- og microSD-hukommelseskort.
  Den øverste sokkelsi…

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: Type-C / mikroUSB / USB 3.0 – 3-i-1 – SD / mikroSD TF kortlæser

   Produkt nummer 4 på vores “kortlæser-liste” er Type-C / mikroUSB / USB 3.0 – 3-i-1 – SD / mikroSD TF kortlæser

   Forhandlerens beskrivelse:
   Med denne smarte kortlæser bliver det muligt for dig at gemme og dele alle dine dokumenter, billeder, musiknumre, spil og film. Den kan tilsluttes alle enheder via Type-C, mikroUSB eller USB stik, det giver en meget fleksibel brug af enheden.
   Modellen her…

   Tjek bedste pris ❯❯

   5: BASEUS – Type-C oplader dock/Hub – 7 Porte- USB + kortlæser – Sort

   • Farve: Sort

   Sidste produkt på vores liste er BASEUS – Type-C oplader dock/Hub – 7 Porte- USB + kortlæser – Sort som vi har fundet til 499,- hos Capida.dk.

   Forhandlerens beskrivelse:
   Her får du den ultimative opladerdock til din smartphone med Type-C stik, alene som oplader er den super effektiv med op til 15W oplader effekt der kan give lynhurtig opladning til din enhed og så ser den også smart ud og det er nemt at tage telefonen og…

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kortlæser i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kortlæser:

   Dyreste Kortlæser på listen er SumUp Betalingssæt – Kortlæser med kvitteringsprinter fra Proshop.dk med en pris på 960.00. Billigste udvalgte Kortlæser er USB MicroSD Kortlæser som du kan købe for 19.00 hos Alabazar. Forskellen på de to priser er 941 kr.
   Ovenstående Kortlæser data og priser er hentet fra 14 butikker (Capida.dk, Alabazar, RejseGear.dk, eStore DK, Proshop.dk, Mackabler.dk, Gixmo.dk, Specialkamera.dk, Music2you, InCover.dk, Gucca.dk, Elvvs.dk, Carlab.dk, Evermart.dk). Alle Kortlæser tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Kortlæser guides:

   Fandt du ikke det rigtige Kortlæser blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kortlæser: