Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde koblingsnippel. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle koblingsnippel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nito 1/2 koblingsnippel med 1/2 slangespids

  Vores første anbefaling er “Nito 1/2 koblingsnippel med 1/2 slangespids” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  NITO 1/2" Koblingsnippel med 1/2" slangespids…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Nito 1/2 koblingsnippel med 1/2 udvendig rg

   Vores anden anbefaling er “Nito 1/2 koblingsnippel med 1/2 udvendig rg” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   NITO 1/2 Koblingsnippel med 1/2 udvendig RGAnvendelseFor hurtige og sikre slangetilkoblingeri hus, have,industri og håndværkLøser enhver gevind ogslangekombinationKvalitetsprodukt med højbrugsværdi5 års funktionsgarantiStort program af koblingermed frit g…

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Nito 1/2 koblingsnippel med 3/4 udvendig rg

    Næste anbefaling er “Nito 1/2 koblingsnippel med 3/4 udvendig rg” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    NITO 1/2" Koblingsnippel med 3/4" udvendig RG…

    Tjek bedste pris ❯❯

    4: Nito 3/4 rustfri koblingsnippel med 3/4 slangenippel

     Sidste produkt på vores liste er Nito 3/4 rustfri koblingsnippel med 3/4 slangenippel som vi har fundet til 120,- hos Proshop.dk.

     Forhandlerens beskrivelse:
     NITO 3/4 Rustfri Koblingsnippel med 3/4 slangenippelMed Original NiTO stainlesskoblingerne opnår man hurtigeog sikre slangetilslutningeroveralt i den kemisk-tekniskeindustri, på sygehuse og i levnedsmiddelindustrien.Syrefast stålsikrer mod korrosion, mods…

     Tjek bedste pris ❯❯

     Flere produkter.

     De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste koblingsnippel i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse koblingsnippel:

     Dyreste Koblingsnippel på listen er Y-stykke med 2 lynkoblinger serie 1625 og 1 koblingsnippel fra VVSproffen.dk med en pris på 518.56. Billigste udvalgte Koblingsnippel er NITO 1/2` Koblingsnippel med 1/2` udvendig rørgevind som du kan købe for 15.75 hos vvs.dk. Forskellen på de to priser er 502.81 kr.
     Ovenstående Koblingsnippel data og priser er hentet fra 9 butikker (Proshop.dk, Viskerbladet.dk, KN-Auto.dk, Gunpit.dk, Induclean, VVSproffen.dk, WATTOO.DK, Elvvs.dk, vvs.dk). Alle Koblingsnippel tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.