Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde koblingsbeslag. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle koblingsbeslag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wibe Koblingsbeslag t/kabelbakke

  Vores første anbefaling er “Wibe Koblingsbeslag t/kabelbakke” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Koblingsbeslag t/kabelbakke Produkt beskrivelse: Koblingsbeslag for kabelbakke højde 60 mm, bredde 250 mm El-forzinket…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Wibe Justerbart koblingsbeslag 60 MM

   Vores anden anbefaling er “Wibe Justerbart koblingsbeslag 60 MM” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Justerbart koblingsbeslag 60 MM Produkt beskrivelse: Koblingsbeslag just.
   Længde 135, bredde 60mm sendzimirgalvaniseret…

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Wibe KOBLINGSBESLAG UNILOCK FZS

    Næste anbefaling er “Wibe KOBLINGSBESLAG UNILOCK FZS” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    KOBLINGSBESLAG UNILOCK FZS Produkt beskrivelse: Koblingsbeslag Unilock L=174 mm benyttes til samling af 2 komplet længder…

    Tjek bedste pris ❯❯

    4: Koblingsbeslag til DRY konferencestol u/armlæn

     Sidste produkt på vores liste er Koblingsbeslag til DRY konferencestol u/armlæn som vi har fundet til 127,50 hos Ergopartner.dk.

     Forhandlerens beskrivelse:
     Koblingsbeslag til DRY kantine- og mødestolMed koblingsbeslaget er række lay-out (auditorium) nemt og hurtigt at bygge op og skille ad. Er beslaget bestilt samtidig med stolen, er det integreret i konferencestolen – se billedet her på siden.Kontakt os ger…

     Tjek bedste pris ❯❯

     Flere produkter.

     De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste koblingsbeslag i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse koblingsbeslag:

     Dyreste Koblingsbeslag på listen er Hjørne koblingsbeslag med stor fod til skærmvæg fra Beslagsmanden med en pris på 1004.55. Billigste udvalgte Koblingsbeslag er Koblingsbeslag 42l0042 som du kan købe for 17.50 hos Elvvs.dk. Forskellen på de to priser er 987.05 kr.
     Ovenstående Koblingsbeslag data og priser er hentet fra 8 butikker (Proshop.dk, Ergopartner.dk, Kontor-inventar.dk, VVSproffen.dk, WATTOO.DK, Cykelpartner, Elvvs.dk, Beslagsmanden). Alle Koblingsbeslag tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

     Flere Koblingsbeslag guides:

     Fandt du ikke det rigtige Koblingsbeslag blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Koblingsbeslag: