Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde klæbesøm. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle klæbesøm tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tesa® Klæbesøm til tapet og gips (2 kg) – 2-pak

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Tesa® Klæbesøm til tapet og gips (2 kg) – 2-pak” fås til 60,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tesa Klæbesøm til tapet og gips (2 kg), 2 stk. ProduktbeskrivelseAt hænge billeder og pyntegenstande op på sarte overflader tager kun et øjeblik med et klæbesøm til tapet og gips fra tesa.
Hvert søm kan bære 2 kg (du kan bruge to søm til den dobbelte væg…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Tesa® Justerbart klæbesøm til tapet og gips (2 kg) – 2-pak

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Tesa® Justerbart klæbesøm til tapet og gips (2 kg) – 2-pak til kun 70,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Søger du en aftagelig og genanvendelig løsning til ophængning af genstande på sarte overflader uden værktøj Så prøv det justerbare klæbesøm til tapet og gips fra tesa®, der kan bære op til 2 kg.
Tesa® Justerbare klæbesøm til tapet og gips (2 kg) kan bær…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Tesa® Justerbart klæbesøm til tapet og gips (1 kg) – 2-pak

Næste anbefaling er “Tesa® Justerbart klæbesøm til tapet og gips (1 kg) – 2-pak”.

Dagens bedste tilbud på “Tesa® Justerbart klæbesøm til tapet og gips (1 kg) – 2-pak” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 60,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Søger du en aftagelig og genanvendelig løsning til at hænge genstande op på sarte overflader uden værktøj Så prøv det justerbare klæbesøm til tapet og gips fra tesa® med bæreevnen 1 kg.
Tesa® Justerbare klæbesøm til tapet og gips (1 kg) kan bære op til…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Tesa® Klæbesøm til tapet og gips (1 kg) – 2-pak

Produkt nummer 4 på vores “klæbesøm-liste” er Tesa® Klæbesøm til tapet og gips (1 kg) – 2-pak som du lige nu kan købe for 48,- hos Davidsenshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Tesa Klæbesøm til tapet og gips (1 kg), 2 stk. ProduktbeskrivelseAt hænge billeder og pyntegenstande op på sarte overflader tager kun et øjeblik med et klæbesøm til tapet og gips fra tesa.
Hvert søm kan bære 1 kg (du kan bruge to søm til den dobbelte væg…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5: Tesa® Klæbesøm til fliser og metal (2 kg) – 2-pak

Sidste produkt på vores liste er Tesa® Klæbesøm til fliser og metal (2 kg) – 2-pak som vi har fundet til 37,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Klæbesøm til fliser og metal (2 kg).
Ideelle til fophængning af genstande på glatte og faste overflader.
Disse tesa® klæbesøm til fliser og metal kan bære op til 2 kg – og to af dem kan bære det dobbelte.
De er udviklet specielt til at klæbe på glatte…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste klæbesøm i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse klæbesøm:

Dyreste Klæbesøm på listen er Tesa Justerbart klæbesøm til fliser og metal (4 kg), 2 stk. fra Homeshop.dk med en pris på 79.95. Billigste udvalgte Klæbesøm er Tesa® Klæbesøm til fliser og metal (2 kg) – 2-pak som du kan købe for 37.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 42.95 kr.
Ovenstående Klæbesøm data og priser er hentet fra 2 butikker (Davidsenshop.dk, Homeshop.dk). Alle Klæbesøm tilbud er opdateret i dag 29-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Klæbesøm guides:

Fandt du ikke det rigtige Klæbesøm blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Klæbesøm: