Drv.dk: Find blandt 1022108 Produkter | 4659 Kategorier | 1397 Brands | 625 Forhandlere

Bedste Kinto Bakke: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet den bedste Kinto bakke på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Kinto 27 cm. Træ Non-Slip bakke

  Kinto 27 cm. Træ Non-Slip bakke

  Priser og varianter

  • 27 cm i diameter
  • Non-slip skridsikker belægning
  • Kan bruges som dekoration
  • Nem at rengøre med klud
  • Tidløst og elegant design

  Hvorfor vælge Kinto 27 cm. Træ Non-Slip bakke?

  Kinto 27 cm. Træ Non-Slip bakke er en smuk og tidløs serveringsbakke fra den japanske producent Kinto. Bakken er lavet af lyst træ og har en skridsikker belægning, der holder dine tallerkener og glas sikkert på plads. Du kan derfor servere mad og drikkevarer med lethed og uden risiko for, at de glider rundt på bakken.

  Bakken har ikke kun en praktisk funktion, men den kan også bruges som dekoration på spisebordet. Du kan placere forskellige ting på bakken såsom køkkenrullen, krydderier, vitaminer, tandstikker eller andre ting, der normalt ligger og flyder på bordet. Det skaber orden og gør det nemt at fjerne tingene, når du skal dække op til spisning eller have gæster på besøg.

  Kinto 27 cm. Træ Non-Slip bakke findes også i en flot teak farve og i forskellige størrelser. Bakken er nem at rengøre med en fugtig klud, og den vil med sin enkle og elegante design passe perfekt ind i enhver indretning.

  Bakken er fra Japanske Kinto, og har et flot og tidsløst design. Bakken er i lyst træ med en skridsikker belægning, som gør at dine glas samt tallerkener ikke glider på bakken. Du kan derfor nemt og sikkert servere lige, hvad du har lyst til. Bakken kan

  Andre mærker af bakker

  På vores liste her har vi samlet de Kinto bedste bakker på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bakke til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top