Bedste Kärcher Gevind: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Drv.dk » Alle guides » Gevind » Kärcher Gevind

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Kärcher gevind. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kärcher gevind tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Overfladerenser 30cm med M22x1,5 gevind Kärcher FR 30

1: Overfladerenser 30cm med M22x1,5 gevind Kärcher FR 30

Bedste pris: 3495.00 hos Toolworld.dk

Professionel overfladerenser fra Kärcher til rensning af fliser og andre hårde belægninger. Renseren har skjold i kunststof med roterende dysearm i messinggods og Kärchers Powerdyse system. Keramiklejer i dysevinges omdrejningspunkt giver den… læs mere hos Toolworld.dk >>

Billede af Kobling Med Udvendigt Gevind 3/4€œ Kärcher

2: Kobling Med Udvendigt Gevind 3/4€œ Kärcher

Bedste pris: 39.00 hos Toolworld.dk

Intakte haneforbindelser, slangekoblinger og slanger er grundlaget for effektiv kunstvanding. Derfor tilbyder Kärcher et komplet udvalg af tilbehør til tilslutning, frakobling og reparation af vandingssystemer. For eksempel G3/4 enhedstilslutningen… læs mere hos Toolworld.dk >>

Dyreste Kärcher Gevind på listen er Overfladerenser 30cm med M22x1,5 gevind Kärcher FR 30 fra Toolworld.dk med en pris på 3495.00. Billigste udvalgte Gevind er Kobling Med Udvendigt Gevind 3/4€œ Kärcher som du kan købe for 39.00 hos Toolworld.dk. Forskellen på de to priser er 3456 kr. – de 2 Kärcher Gevind vi har fundet koster i gennemsnit 1767 kr.
Ovenstående Kärcher Gevind data og priser er hentet fra 1 butikker (Toolworld.dk). Alle Kärcher Gevind tilbud er opdateret i dag 29-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gevind guides:

Fandt du ikke det rigtige Gevind blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gevind:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Drv.dk

Mere med Kärcher:

Er du vild med Kärcher, men Gevind var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kärcher: