Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Kärcher forfilter. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kärcher forfilter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Forfilter, 1 x , HV 1/1 Kärcher

  • Mærke: Kärcher

Vores første anbefaling er “Forfilter, 1 x , HV 1/1 Kärcher” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Passer til HV 1/1 Bp Cs, HV 1/1 Bp Fs, HV 1/1 Bp Auto, HV 1/1 Bp BSC og HV 1/1 Bp Construction…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Forfilter til dykpumpe Kärcher Forfilter til dykumper

  • Mærke: Kärcher

Sidste produkt på vores liste er Forfilter til dykpumpe Kärcher Forfilter til dykumper som vi har fundet til 199,- hos Toolworld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Aftageligt forfilter af rustfrit stål, beskytter pumpehjulet mod tilstopning og øger dermed pumpens driftssikkerhed….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Kärcher Forfilter på listen er Forfilter til dykpumpe Kärcher Forfilter til dykumper fra Toolworld.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Forfilter er Forfilter, 1 x , HV 1/1 Kärcher som du kan købe for 22.50 hos Toolworld.dk. Forskellen på de to priser er 176.5 kr.
Ovenstående Kärcher Forfilter data og priser er hentet fra 1 butikker (Toolworld.dk). Alle Kärcher Forfilter tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Forfilter guides:

Fandt du ikke det rigtige Forfilter blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Forfilter: