Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Junckers lærketræsolie. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Junckers lærketræsolie tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Junckers Lærketræsolie 5 liter

  • Mærke: Junckers

Vores første anbefaling er “Junckers Lærketræsolie 5 liter” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Junckers Lærketræsolie Tørrende olie til lærketræ med UV-filter Junckers lærketræsolie er en transparent let gylden træolie som er specielt fremstillet til pleje og beskyttelse af udendørs lærketræ. Træolien kan anvendes på både ubehandlede og tidligere o…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Junckers LærkeTræsOlie 5 L natur

  • Mærke: Junckers

Sidste produkt på vores liste er Junckers LærkeTræsOlie 5 L natur som vi har fundet til 899,- hos BNFarver.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Træolie til lærketræ. Kan anvendes på ubehandlede og tidligere oliebehandlede overflader.   Beskytter mod solens UV-stråling og forebygger fugtindtrængning. Rækkeevne: 12-15 m² pr.
liter. Til privat og professionel brug. Produktinformation Sikkerh…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Junckers Lærketræsolie på listen er Junckers LærkeTræsOlie 5 L natur fra BNFarver.dk med en pris på 899.00. Billigste udvalgte Lærketræsolie er Junckers Lærketræsolie 5 liter som du kan købe for 699.00 hos Gebenna.com. Forskellen på de to priser er 200 kr.
Ovenstående Junckers Lærketræsolie data og priser er hentet fra 2 butikker (Gebenna.com, BNFarver.dk). Alle Junckers Lærketræsolie tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lærketræsolie guides:

Fandt du ikke det rigtige Lærketræsolie blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lærketræsolie: