Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde jackstik. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle jackstik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Type-C til 3.5mm jackstik adapter m/audio

  • Dagens pris: 69,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 109,-, nu kun 69,-.
    Du sparer 40 kr. / 36 %
  • Fundet hos Capida.dk

Vores første anbefaling er “Type-C til 3.5mm jackstik adapter m/audio” som lige nu er på tilbud hos Capida.dk.

Her er prisen sat ned med 36 % og kan altså fås for kun 69,- – en besparelse på 40 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Type-C til 3.5mm jackstik adapter m/audio…

Se hos Capida.dk ❯❯

2: String Swing CC31 installations værktøj til jackstik

Anden anbefaling har vi fundet hos DanGuitar.dk, hvor du kan købe String Swing CC31 installations værktøj til jackstik til kun 269,- kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

3: String Swing CC18 møtrikstrammer til jackstik

Næste anbefaling er “String Swing CC18 møtrikstrammer til jackstik”.

Dagens bedste tilbud på “String Swing CC18 møtrikstrammer til jackstik” har vi fundet hos DanGuitar.dk hvor prisen lige nu er 269,- kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

4: Mikrofon – 2,5mm Jackstik

Sidste produkt på vores liste er Mikrofon – 2,5mm Jackstik som vi har fundet til 149,- hos Danskautoudstyr.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mikrofon der passer til alle eftermarkeds radiomodeller som har Bluetooth og som har 2,5 mm “Jack” (mono) indgang. Ekstern mikrofon som bruges til telefoni i bilen….

Se hos Danskautoudstyr.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste jackstik i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse jackstik:

Dyreste Jackstik på listen er Ngs Trådløs Mikrofon, 6,3mm Jackstik, Singerair – Mikrofon fra MAXiPRO med en pris på 569.95. Billigste udvalgte Jackstik er TRRS 3.5 mm jackstik til Arduino som du kan købe for 25.00 hos Mackabler.dk. Forskellen på de to priser er 544.95 kr.
Ovenstående Jackstik data og priser er hentet fra 14 butikker (Capida.dk, DanGuitar.dk, Danskautoudstyr.dk, BeKent.dk, LampeGuru.dk, Mackabler.dk, Gucca.dk, InCover.dk, PanzerScreen.dk, Moreland, Elvvs.dk, Evermart.dk, Creativ Company, MAXiPRO). Alle Jackstik tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.