Drv.dk » Alle guides » Renovering og Byggeri » Diverse renovering og byggeri » Skærer » InnovaGoods Skærer

Bedste InnovaGoods Skærer: Se top 3

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods skærere. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på InnovaGoods skærere | ✅ Skærer-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 3 bedste InnovaGoods skærere

Her kan du se hele vores liste over de bedste InnovaGoods skærere som du kan finde lige nu.

De 3 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Vandmelon skærer i Rustfrit stål & ergonomisk håndtag

 • Dagens pris: 49,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 69,-, nu kun 49,-.
  Du sparer 20 kr. / 28 %
 • Fundet hos Capida.dk
 • Mærke: InnovaGoods

Vores første anbefaling er “Vandmelon skærer i Rustfrit stål & ergonomisk håndtag” som lige nu er på tilbud hos Capida.dk.

Her er prisen sat ned med 28 % og kan altså fås for kun 49,- – en besparelse på 20 kr.

 • Skærer vandmelon på hurtig måde
 • Rustfri stål og silikone
 • Ergonomisk håndtag for godt greb
 • Velegnet til andre frugter og madvarer
 • Let at rengøre, 4x23x3 cm

Vandmelon skærer i Rustfrit stål & ergonomisk håndtag er en fantastisk opfindelse, som vil gøre livet lettere for enhver, der elsker at spise vandmelon. Denne bøjet kniv er lavet af rustfrit stål og silikone, og den har et innovativt og funktionelt design, som gør det nemt at skære vandmelon på den bedste komfortable og hurtige måde.

Denne vandmelon skærer har et ergonomisk håndtag, som gør det nemt at holde fast i kniven, samtidig med at du får et godt greb, når du skærer igennem vandmelonen. Kniven har tandede og filede dobbelte blade, som gør det nemt at skære igennem vandmelonen uden at beskadige frugtkødet.

Vandmelon skærer i Rustfrit stål & ergonomisk håndtag er også velegnet til at skære og servere andre frugter og madvarer på en utrolig nem måde. Kniven er nem at rense og bruge, og den har en størrelse på ca. 4 x 23 x 3 cm.

Pakken indeholder en vandmelon skærer i Rustfrit stål & ergonomisk håndtag, og emballagen er på 24 sprog, herunder engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk og lettisk.

Se hos Capida.dk ❯❯

2: Nice Slice Pizzaskærer 4-i-1 design med deler/spartel

 • Dagens pris: 59,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 79,-, nu kun 59,-.
  Du sparer 20 kr. / 25 %
 • Fundet hos Capida.dk
 • Mærke: InnovaGoods

Anden anbefaling har vi fundet hos Capida.dk, hvor du kan købe Nice Slice Pizzaskærer 4-i-1 design med deler/spartel til kun 59,- kr.

 • 4-i-1 design: skær, del, server og klem
 • Rustfrit stål for holdbarhed
 • Nem at bruge og rengøre
 • Passer til de fleste pizza størrelser
 • Emballage på 24 sprog inklusiv dansk

Nice Slice Pizzaskærer 4-i-1 design med deler/spartel er en innovativ og praktisk pizzaskærer til alle pizzaelskere derude. Denne skærer er designet med en skive til skæring, savtænder til kanterne, palet til servering og klemmer, der har gjort den til et virkelig alsidigt værktøj til at håndtere pizzaen.

Nice Slice Pizzaskærer er lavet af rustfrit stål, som sikrer holdbarheden og lang levetid. Den har også et moderne og funktionelt design, der gør den nem at bruge og rengøre. Med dimensioner på ca. 28 x 4 x 9 cm passer den perfekt til de fleste størrelser af pizzaer.

Pakken indeholder Nice Slice Pizzaskærer 4-i-1 design med deler/spartel, og emballagen er skrevet på 24 sprog, herunder engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk og lettisk.

Nice Slice Pizzaskærer 4-i-1 design med deler/spartel er et must-have værktøj til alle, der elsker at lave og spise pizza. Med dens alsidighed og holdbarhed kan du være sikker på, at den vil blive en fast del af dit køkken i mange år fremover.

Se hos Capida.dk ❯❯

3: Genopladelig, magnetisk poseforsegler med skærer – Dealshoppen – Find dine deals her

 • Dagens pris: 119,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 149,-, nu kun 119,-.
  Du sparer 30 kr. / 20 %
 • Fundet hos Dealshoppen DK
 • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Genopladelig, magnetisk poseforsegler med skærer – Dealshoppen – Find dine deals her som vi har fundet til 119,- hos Dealshoppen DK.

Forhandlerens beskrivelse:
MedGenopladelige magnetiske poseforsegler med skærerKan du at forsegle plastposer hermetisk, så maden kan holde sig frisk i længere tid uden at miste sine egenskaber.
Den praktiske og effektiveelektriske poseforseglerhar også en integreret skærer, så du nemt kan åbne poserne igen.
Da den har en magnetisk base, kan den også placeres på køleskabet eller en hvilken som helst metaloverflade, så den altid er ved hånden og sparer plads.
Genopladelig elektrisk forsegler Moderne, let, kompakt design Bærbar, nem at bruge, transportere og opbevare Foldeskærer, magnetisk base Alsidig, multifunktionel: skær/åbn, forsegl Hurtig og sikker forsegling på få sekunder Hermetisk forsegling af plastposer Forlænger madens optimale levetid Multiposition, multifunktionel: køleskabsmagnet osv.
Tænd/sluk-knap, LED-strøm og opladningsindikator Instruktioner til brug og USB til mikro USB-kabel Denneelektriske plastposeforseglerer nem at anvende.
Først slutter du den til en USB-kilde ved hjælp af det medfølgende kabel, der oplader den, derefter trykker du på tænd/sluk-knappen for at aktivere den.
For at forsegle posen skal du blot placere forsegleren, trykke kanten af den åbne pose mellem de varme plader og langsomt køre hen langs posen, så den hermetisk forsegles i en enkelt bevægelse.
Den indvendige skærer er perfekt til let at skære og åbne poser.
Du skal blot placere den og trykke enden af posen mellem de to skæreplader og langsomt køre langs kanten for at åbne den.
Du kan også skære overskydende plast fra posen, når du har forseglet den.
Specifikationer: Materiale: ABS Magnet Farve: Grå Moderne design: Innovativ og funktionel Multifunktion: 3-in-1 Type: Elektrisk Genopladelig: USB-indlæsning Inkluderer: USB-kabel til micro USB Tænd/sluk-knap: Enkelt knap LED Lys: LED strømindikator LED indikator på opladning Skæreredskab: Foldbar Egenskaber: Magnetisk Køleskab Magnet: Fast greb Karakteristika: Hurtig tætning Hermetisk lukning: Forlænger fødevarernes levetid Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Kompakt: Fylder meget lidt Til flere positioner: Alsidig og kan tilpasses Original og bærbar: Uden kabler Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Batteritype: Li-Ion Batterikapacitet: 400 mAh Strøm: 1,48 W DC indgangsspænding: 5 V / 500 mA Ca.
mål: 5,5 x 11 x 3,5 cm…

Se hos Dealshoppen DK ❯❯

Andre mærker af skærere

På vores liste her har vi samlet de 3 bedste skærere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige skærer til dine behov: