Bedste InnovaGoods Nakkestøtte - se top 1

blandt 1 nakkestøtter
Udsalg - spar 14 % Conforti Viskoelastisk pude med ergonomisk kontur til halsen - InnovaGoods

Fundet hos Økologisk-Supermarked og 3 andre - spar 112 kr.

Conforti Viskoelastisk pude med ergonomisk kontur til halsen - InnovaGoods

217 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Memoryskum tilpasser sig personen
  • Ergonomisk nakkestøtte for optimal hvile
  • Forebygger nakkesmerter og skæv nakkestilling
  • Lækker opbygning med hulrum og armeindsatser
  • Aftageligt og vaskbart betræk

Længere beskrivelse af Conforti Viskoelastisk pude med ergonomisk kontur til halsen - InnovaGoods:

Denne hovedpude af memoryskum med ergonomisk nakkestøtte er det perfekte valg for dig, der ønsker en god nats søvn og minimal belastning af ansigt, muskler og væv. Puden er specielt designet til at støtte nakke og hoved og sikrer optimal hvile og komfort, når du sover.

Pudens ergonomiske udformning sørger for at holde hovedet i en position, der fremmer optimal luftcirkulation og ilttilførsel, samtidig med at den minimere belastningen på ansigt, muskler og væv. Hovedpuden er lavet af memoryskum, der har en langsom rebound effekt, der tilpasser sig den enkelte person.

Hovedpuden er designet til at opretholde hovedets tyngde, hvilket er vigtigt for at undgå at blive fastlåst i en skæv nakkestilling. Uanset om du sover på siden eller på ryggen, vil denne hovedpude fastholde nakkens naturlige krumning og forebygge, at du vågner op med nakkesmerter.

Pudens lækre opbygning med et centralt hulrum til hovedet og en behagelig forlængelse til halsen, samt en indsats i hver side, hvor du kan hvile dine arme, sikrer en behagelig og afslappende søvn. Puden har også et blødt, aftageligt og vaskbart betræk, der gør det nemt at holde den ren og frisk.

Med dens mål på ca. 62 x 36 x 14 cm er denne hovedpude af memoryskum med ergonomisk nakkestøtte det perfekte valg for dig, der ønsker en god nats søvn uden smerter og ubehag.

Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top