Bedste InnovaGoods Lugtfjerner - se top 1

blandt 1 lugtfjerner
Udsalg - spar 30 % Lugt-fjerner til Køleskab - InnovaGoods

Fundet hos Økologisk-Supermarked og 1 andre - spar 57 kr.

Lugt-fjerner til Køleskab - InnovaGoods

42 kr. 99 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Lugtfjerner til køleskab
  • Kreativt design for nem placering
  • BPA-fri PP-materiale, 12x14x9 cm
  • Holder i cirka en måned
  • Manual på 24 forskellige sprog

Længere beskrivelse af Lugt-fjerner til Køleskab - InnovaGoods:

Lugtfjerner til køleskab er en smart og praktisk løsning til at slippe af med den dårlige lugt i dit køleskab. Beholderen har et kreativt design, der gør det nemt at placere den i køleskabet og lade den stå. Beholderen indeholder en portion natruim, der holder i cirka en måned, og når den er brugt op, kan den nemt komme i opvaskemaskinen og være klar til brug igen.

Lugtfjerneren er lavet af PP-materiale, der er BPA-fri, og den har målene 12 x 14 x 9 cm. Med en sprogmanual på 24 forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk og lettisk, er det nemt at forstå, hvordan du bruger produktet.

Pakken indeholder lugtfjerneren og en sprogmanual, så du kan komme i gang med det samme. Med Lugtfjerner til køleskab kan du nu nyde en frisk og ren duft i dit køleskab, og slippe af med den dårlige lugt, der kan opstå på grund af mad og drikkevarer, der er blevet for gamle eller dårlige.

Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top