Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Huma påfyldning. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Huma påfyldning tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HUMA Hånddesinfektion 85%, flydende til påfyldning, 5 L

  • Mærke: Huma

Sidste produkt på vores liste er HUMA Hånddesinfektion 85%, flydende til påfyldning, 5 L som vi har fundet til 231,25 hos HUMA.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
HUMA Hånddesinfektion 85% er en håndsprit i let flydende gelform. Produktet er produceret i Danmark, og indeholder 5 liter hånddesinfektion.
Produktet er særligt egnet til rengøring af større overflader f.eks.
stålinventar som håndtag m.m. Produktet kan o…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Huma Påfyldning på listen er HUMA Hånddesinfektion 85%, flydende til påfyldning, 5 L fra HUMA.dk med en pris på 231.25. Billigste udvalgte Påfyldning er HUMA Hånddesinfektion 85%, flydende til påfyldning, 5 L som du kan købe for 231.25 hos HUMA.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Huma Påfyldning data og priser er hentet fra 1 butikker (HUMA.dk). Alle Huma Påfyldning tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Påfyldning guides:

Fandt du ikke det rigtige Påfyldning blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Påfyldning: