Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Hultafors plasthammer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hultafors plasthammer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Plasthammer Hultafors STFS – Rekylfri

  • Mærke: Hultafors

Sidste produkt på vores liste er Plasthammer Hultafors STFS – Rekylfri som vi har fundet til 479,- hos Toolster.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
“Hultafors” Type Supercraft.
Slaghoved af stål, fyldt med fint fordelte stålpartikler.
Udskiftelige baner af nylon (banerne slås på).Leveres med stålskaft med gummihåndtag. Kontakt Globaltools kundeservice for køb af løse hoveder Hultafors STFS-…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Hultafors Plasthammer på listen er Plasthammer Hultafors STFS – Rekylfri fra Toolster.dk med en pris på 479.00. Billigste udvalgte Plasthammer er Plasthammer Hultafors STFS – Rekylfri som du kan købe for 479.00 hos Toolster.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Hultafors Plasthammer data og priser er hentet fra 1 butikker (Toolster.dk). Alle Hultafors Plasthammer tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Plasthammer guides:

Fandt du ikke det rigtige Plasthammer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Plasthammer: