Drv.dk: Find blandt 983806 Produkter | 4659 Kategorier | 1400 Brands | 630 Forhandlere

Bedste Home-It Olieradiator: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Home-It olieradiator på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Home-it olieradiator 7 ribber 230 volt 800 Watt

  Home-it olieradiator 7 ribber 230 volt 800 Watt

  Priser og varianter

  • Elradiator fyldt med olie
  • Fritstående og kompakt design
  • Opvarmer op til 15 kvadratmeter
  • Justerbar termostat og overophedningssikring
  • Måler 23x14x38 cm og har 1,5 meter ledning

  Hvorfor vælge Home-it olieradiator 7 ribber 230 volt 800 Watt?

  Home-it olieradiator 7 ribber 230 volt 800 Watt er en elradiator, der er fyldt med olie, som optager og fordeler varmen fra en el-patron og ud i radiatoren. Dette giver en mere behagelig og jævn varme end traditionelle el-paneler, hvor man bevæger sig lige forbi varmelegemet og rammes af varmen derfra.

  Denne model er fritstående og kun til indendørs brug. Den er lille og kompakt, så den er anvendelig i små rum. Med en spænding på 230 Volt og en effekt på 800 Watt kan den opvarme et rum på op til 15 kvadratmeter.

  Radiator har en justerbar termostat, som giver mulighed for at indstille temperaturen efter behov. Derudover har den en overophedningssikring, som automatisk slukker radiatoren, hvis den bliver for varm.

  Radiator har en ledning på 1,5 meter, som giver mulighed for at placere den, hvor det er mest hensigtsmæssigt. Den har målene 23x14x38 cm og er derfor nem at opbevare, når den ikke er i brug.

  Home-it olieradiator 7 ribber 230 volt 800 Watt er et godt valg til dig, der ønsker en effektiv og kompakt radiator, der kan opvarme små rum på en behagelig og jævn måde.

  Home-it olieradiator 7 ribber 230 volt 800 WattHvad er en oliefyldt elradiator? Her er tale om en radiator, der er fyldt med olie, som optager og fordeler varmen fra en el-patron og ud i radiatoren. Det giver en mere behagelig og jævn varme end traditione

  Andre mærker af olieradiatorer

  På vores liste her har vi samlet de Home-It bedste olieradiatorer på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige olieradiator til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top