Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Holzmann tykkelseshøvl. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Holzmann tykkelseshøvl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Holzmann Afretter- og Tykkelseshøvl – HOB305PRO – 400V

Sidste produkt på vores liste er Holzmann Afretter- og Tykkelseshøvl – HOB305PRO – 400V som vi har fundet til 19995,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Holzmann Afretter- og Tykkelseshøvl – 400VProfessionel, præcis og driftsikker maskine, der giver perfekte resultaterDen absolutte topmodel i Holzmanns HOB305 serieNem højdejustering af tykkelsesbordetBegge støbejernsborde kan foldes sammen og give plads t…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Holzmann tykkelseshøvl i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Holzmann tykkelseshøvl:

Dyreste Holzmann Tykkelseshøvl på listen er Holzmann Afretter- og Tykkelseshøvl – HOB305PRO – 400V fra Dorch & Danola A/S med en pris på 19995.00. Billigste udvalgte Tykkelseshøvl er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 9995 kr. – de 1 Holzmann Tykkelseshøvl vi har fundet koster i gennemsnit 19995 kr.
Ovenstående Holzmann Tykkelseshøvl data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Holzmann Tykkelseshøvl tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tykkelseshøvl guides:

Fandt du ikke det rigtige Tykkelseshøvl blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tykkelseshøvl: