Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Holzmann sav. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Holzmann sav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rundsav/dual sav Holzmann DBS125

  • Mærke: Holzmann

Sidste produkt på vores liste er Rundsav/dual sav Holzmann DBS125 som vi har fundet til 992,50 hos Globaltools.

Forhandlerens beskrivelse:
egnet til at skære forskellige materialer såsom træ, metal, plast, etc.
uden at ændre savklinger lettere, renere og mere præcise skærer gennem to modsat roterende knive frem og tilbage skæring uden den sædvanlige tilbageslag på grund af de modroterende…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Holzmann Sav på listen er Rundsav/dual sav Holzmann DBS125 fra Globaltools med en pris på 992.50. Billigste udvalgte Sav er Rundsav/dual sav Holzmann DBS125 som du kan købe for 992.50 hos Globaltools. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Holzmann Sav data og priser er hentet fra 1 butikker (Globaltools). Alle Holzmann Sav tilbud er opdateret i dag 26-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sav guides:

Fandt du ikke det rigtige Sav blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sav: