Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Holzmann kerneboremaskine. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Holzmann kerneboremaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kerneboremaskine Holzmann MBM 450L RE

  • Dagens pris: 8007,50 kr.
  • Fundet hos Globaltools
  • Mærke: Holzmann

Sidste produkt på vores liste er Kerneboremaskine Holzmann MBM 450L RE som vi har fundet til 8007,50 hos Globaltools.

Forhandlerens beskrivelse:
Kerneboremaskine til at lave kerne- og gevindhuller.Ideel til at bore i store uhåndterlige stålemner, hvor normale boremaskiner ikke gør sig så godt.Muliggør arbejde på svære steder hvor mobililtet er ønskværdig.Kerneboremaskinen kan også anvendes til lod…

Se hos Globaltools ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Holzmann kerneboremaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Holzmann kerneboremaskine:

Dyreste Holzmann Kerneboremaskine på listen er Kerneboremaskine Holzmann MBM 450L RE fra Globaltools med en pris på 8007.50. Billigste udvalgte Kerneboremaskine er Kerneboremaskine Holzmann MBM 450L RE som du kan købe for 8007.50 hos Globaltools. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Holzmann Kerneboremaskine vi har fundet koster i gennemsnit 8007.5 kr.
Ovenstående Holzmann Kerneboremaskine data og priser er hentet fra 1 butikker (Globaltools). Alle Holzmann Kerneboremaskine tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kerneboremaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Kerneboremaskine blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kerneboremaskine: