Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde hjørneskab. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hjørneskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Opbevaringsskab "Wecamp Modus" hjørneskab

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Campstuff.

Her kan “Opbevaringsskab "Wecamp Modus" hjørneskab” fås til 769,- kr.

Se hos Campstuff ❯❯

2: Maileg Miniature Hjørneskab Rosa

Anden anbefaling har vi fundet hos Luksusbaby Danmark, hvor du kan købe Maileg Miniature Hjørneskab Rosa til kun 219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 23, B: 12,5 cm. Materiale: Metal, træ Maileg har designet det mest vidunderlige hjørneskab med hylder øverst og skabslåge nederst, i en super flot vintage stil. Hjørneskabet er lavet af træ og metal og har en skøn rosa farve.
Det er perfekt at…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

3: Maileg Hjørneskab Pudder

  • Dagens pris: 219,95 kr.
  • Fundet hos Ovellie
  • Mærke: Maileg

Næste anbefaling er “Maileg Hjørneskab Pudder”.

Dagens bedste tilbud på “Maileg Hjørneskab Pudder” har vi fundet hos Ovellie hvor prisen lige nu er 219,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MAILEG HJØRNESKAB PUDDER Virkelig fint Maileg hjørneskab pudder som passer perfekt ind i det store flotte Maileg dukkehus.
Den er designet i vintage look med åbne hylder og en skabslåge, hvor de søde Maileg kaniner kan gemme deres fine sager væk i.
Et…

Se hos Ovellie ❯❯

4: Elmo Hjørneskab, Hvid

Produkt nummer 4 på vores “hjørneskab-liste” er Elmo Hjørneskab, Hvid som du lige nu kan købe for 2899,- hos MyHomeMøbler.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Elmo hjørneskab er et praktisk skab, der udnytter enhver plads i dit hjem. Skabet er udført i et flot og neutralt design, så det kan passe ind alle steder, hvor du står og mangler opbevaring.
Skabet er praktisk indrettet med både hylder og bøjlestang, så…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

5: TVILUM Save hjørneskab – hvid, m. 1 hylde

Forhandlerens beskrivelse:
Går du og kigger efter et hjørneskab til dit garderobeskab i soveværelset? Så kan det være, at dette Save hjørneskab lige falder i din smag.
Skabet har en flot hvid farve, og er inkl. 1 hylde og 1 bøjlestang.
Her får du et dejligt stort hjørneskab, som…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

6: TVILUM Save hjørneskab – egetræsstruktur, m. 1 hylde

Forhandlerens beskrivelse:
Går du og kigger efter et hjørneskab til dit garderobeskab i soveværelset? Så kan det være, at dette Save hjørneskab lige falder i din smag.
Skabet har en flot farve i egetræsstruktur, og er inkl. 1 hylde og 1 bøjlestang.
Her får du et dejligt stort hjø…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

7: Hjørneskab med Kesseböhmer LeMans udtræk – venstre

  • Dagens pris: 3917,78 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5518,-, nu kun 3917,78.
    Du sparer 1600 kr. / 29 %
  • Fundet hos Billigskabe.dk

Sidste produkt på vores liste er Hjørneskab med Kesseböhmer LeMans udtræk – venstre som vi har fundet til 3917,78 hos Billigskabe.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Højde: 70,4 cm Dybde: 58 cm…

Se hos Billigskabe.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hjørneskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hjørneskab:

Dyreste Hjørneskab på listen er Køkken hjørneskab i Bergen H: 70,4 cm D: 60,0 cm – Le mans karrusel & skuffe look – Bredde: 100 cm fra Billigskabe.dk med en pris på 10234.94. Billigste udvalgte Hjørneskab er Kitchn – Blum hængsel til hjørneskab med knæklåge – 170 grader – 1 stk. som du kan købe for 76.50 hos Kitchn.dk. Forskellen på de to priser er 10158.44 kr.
Ovenstående Hjørneskab data og priser er hentet fra 10 butikker (Campstuff, Luksusbaby Danmark, Ovellie, MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk, Billigskabe.dk, Kitchn.dk, Hjemmets, Beslagsmanden, Flenci.dk). Alle Hjørneskab tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hjørneskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Hjørneskab blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hjørneskab: