Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde hængekøje. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hængekøje tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BERG Playbase Hængekøje

  Vores første anbefaling er “BERG Playbase Hængekøje” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Hængekøjen passer til BERGs Playbase LargeDenne hængekøje er en del af FAMILIE LOUNGE:I kan nyde fritiden optimalt med PlayBase Lounge, som tilbyder den allerbedste afslapning.
  Til børn har vi en sansegynge, så de kan falde til ro.
  Eller nyd en god bog sa…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Pool Hængekøje | Oppustelig | Flydende Luftmadras Til Pool | Mikamax

  • Mærke: Mikamax

  Vores anden anbefaling er “Pool Hængekøje | Oppustelig | Flydende Luftmadras Til Pool | Mikamax” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Nyd sommeren i alt fra poolen til det bølgende hav med en dejlig, oppustelig luftmadras.
  Denne ludtmadras giver dig mulighed for både at solbade og køle af i vandet på samme tid.Niveauet af afslapning er højt på en varm sommerdag når du kan flyde rundt på vandoverfladen af poolen, havet eller søen på en blød luftmadras.
  Med denne luftmadras kan du også nyde afkøling i varmen, da det tynde design betyder, at den midterste del af madrassen sænkes let ned i vandet ved hjælp af din vægt.
  Madrassen er 130 cm lang og 70 cm bred.- Oppustelig luftmadras- Sol dig og køle af på samme tid- 130 cm lang og 70 cm bredSpecifikationer:Farve: Hvid, transparentMateriale: PlastMål: 130 x 70 cmMaksimal vægt: 110 kgPakken Indeholder:1x LuftmadrasADVARSEL! BØR KUN BRUGES I VAND HVOR BØRN KAN NÅ BUNDEN OG UNDER OVERVÅGNING AF Voksne!…

  Tjek bedste pris ❯❯

  5: Aerial yoga hængekøje (Hvid – 6 m)

  • Farve: Hvid

  Forhandlerens beskrivelse:
  Aerial Yoga træner dig i en følelse af vægtløst tilstand.Dette gør at Aerial yoga styrker og strække din krop på en helt ny og anderledes måde.Med denne form for yoga, h&am…

  Tjek bedste pris ❯❯

  8: Aerial yoga hængekøje (Sølv – 6 m)

  • Farve: Sølv

  Sidste produkt på vores liste er Aerial yoga hængekøje (Sølv – 6 m) som vi har fundet til 939,- hos Den Intelligente Krop.

  Forhandlerens beskrivelse:
  Aerial Yoga træner dig i en følelse af vægtløst tilstand.Dette gør at Aerial yoga styrker og strække din krop på en helt ny og anderledes måde.Med denne form for yoga, h&am…

  Tjek bedste pris ❯❯

  Flere produkter.

  De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hængekøje i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hængekøje:

  Dyreste Hængekøje på listen er BERG PlayBase Large TT med Hængekøje fra Luksusleg.dk med en pris på 12519.00. Billigste udvalgte Hængekøje er Græsmåtte/hængekøje. som du kan købe for 39.00 hos Alttilhundogkat.dk. Forskellen på de to priser er 12480 kr.
  Ovenstående Hængekøje data og priser er hentet fra 35 butikker (Abilica Online, PlusLED.dk, Den Intelligente Krop, RAW58, Lammeuld.dk, Capida.dk, CoolStuff.dk, Coop.dk, RejseGear.dk, eStore DK, Satana.dk, Handelshuset Aulum, Sexshop.dk, Havemøbelland, 55Nord.dk, OutdoorPro.dk, Haengekoejesalg.dk, Canem, MAXiPRO, Outmore.dk, Alttilhundogkat.dk, Designhome DK, Haveglad.dk, Animondo, PanzerScreen.dk, Army Star, Outdoor i Centrum, Designhome.dk, PrisPresseren, Kitchentime DK, shoppio.dk, Luksusleg.dk, Naturdyret.dk, Vandreshoppen.dk, DinGadget.dk). Alle Hængekøje tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

  Flere Hængekøje guides:

  Fandt du ikke det rigtige Hængekøje blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hængekøje: