Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde gulvsliber. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle gulvsliber tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Polerpads og slibepads til gulvsliber Ø4… Hvid – Tyk polerpad til gulvsliber

  • Dagens pris: 89,95 kr.
  • Fundet hos HC Farver
  • Farve: Hvid
  • Størrelse: ø4

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos HC Farver.

Her kan “Polerpads og slibepads til gulvsliber Ø4… Hvid – Tyk polerpad til gulvsliber” fås til 89,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gulvbranchens fortrukne valg af pads til brug ved mellemslibning eller mattering af lakerede gulve – ligeledes bruges polerpads til maskinel påføring af gulvolie. VIGTIGT: Husk af tørre overskydende olie af efter 15-20 minutter med en fnugfri klud.Vær op…

Se hos HC Farver ❯❯

2: Lej gulvsliber til ark fra 200 kr. 24 timer

Anden anbefaling har vi fundet hos HC Farver, hvor du kan købe Lej gulvsliber til ark fra 200 kr. 24 timer til kun 300,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionel gulvsliber til arkGulvsliberen er meget velegnet til renovering af  Gamle planke, parket- og trægulve Kan fjerne ujævnheder, fernis og gamle malingslag Teknik Strøm: 230 volt – 13 amp Vægt: 40 kg.
(Husk trailer). Priser på leje…

Se hos HC Farver ❯❯

3: Lej gulvsliber til bånd fra 300 kr. 1 uge

Næste anbefaling er “Lej gulvsliber til bånd fra 300 kr. 1 uge”.

Dagens bedste tilbud på “Lej gulvsliber til bånd fra 300 kr. 1 uge” har vi fundet hos HC Farver hvor prisen lige nu er 1400,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionel gulvsliber til båndGulvsliberen er meget velegnet til renovering af større flader på Gamle planke, parket- og trægulve Kan fjerne ujævnheder, fernis og gamle malingslag Teknik Strøm: 230 volt – 13 amp Vægt: 70 kg.
(Husk trailer)….

Se hos HC Farver ❯❯

4: Slibenet til Gulvsliber Ø406mm. K100 Slibenet

Sidste produkt på vores liste er Slibenet til Gulvsliber Ø406mm. K100 Slibenet som vi har fundet til 99,- hos HC Farver.

Forhandlerens beskrivelse:
Slibenet til let slibning af træ og betongulve.  Husk du ødelægger bagskive på gulvsliber hvis ikke du bruger den tynde sorte poler pad imellem bagskive på gulvsliber og slibenet ! Men hvilken korn størrelse skal jeg vælge ?- K16: Grovslibning af beton…

Se hos HC Farver ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste gulvsliber i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse gulvsliber:

Dyreste Gulvsliber på listen er Husqvarna gulvsliber PG450 fra Toolster.dk med en pris på 34000.00. Billigste udvalgte Gulvsliber er Polerpads og slibepads til gulvsliber Ø4… Sort – Tynd slibepad som du kan købe for 69.00 hos HC Farver. Forskellen på de to priser er 33931 kr.
Ovenstående Gulvsliber data og priser er hentet fra 4 butikker (HC Farver, Globaltools, Carls.nu, Toolster.dk). Alle Gulvsliber tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvsliber guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvsliber blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvsliber: