Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde grensav. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle grensav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hurricane grensav

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lystfisk.dk.

Her kan “Hurricane grensav” fås til 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hurricane grensav – Praktisk foldbar grensav med låsbart blad.
Perfekt til bilen, fisketasken, outdoor rygsækken eller jagthytten, når de små opgaver skal løses lynhurtigt • 175mm bladlængde • 400mm totallængde • 230mm sammenfoldet…

Se hos Lystfisk.dk ❯❯

2: Ryobi OPP1820 teleskop grensav 18V ONE+ solo

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Ryobi OPP1820 teleskop grensav 18V ONE+ solo til kun 999,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ryobi Grensav OPP1820 20 cm Oregon sværd og kæde Høj ydeevne og kædehastighed på 5,5 m/s Justerbar rækkevidde op til 4 meter Hovedet er vinklet 15° for sikker og nem skæring Automatisk kæde- og sværdsmøring Som en del af One+™ familien er batteriet k…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Bosch Keo 18V grensav solo 150 mm klinge

Næste anbefaling er “Bosch Keo 18V grensav solo 150 mm klinge”.

Dagens bedste tilbud på “Bosch Keo 18V grensav solo 150 mm klinge” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 609,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Handy 18V enhåndsbetjent grensav Egenskaber Løs mange forskellige opgaver i haven og hjemmet med Bosch 18V Keo-sav.
Med Bosch 18V »POWER FOR ALL«-batteriteknologien skærer Keo-saven gennem grene med en diameter på op til 80 mm med en driftstid på op til…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Fiskars Grensav med fast blad – SoftGrip™, SW84

Produkt nummer 4 på vores “grensav-liste” er Fiskars Grensav med fast blad – SoftGrip™, SW84 som du lige nu kan købe for 429,95 hos Davidsenshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Denne grensav m/fast blad har stor kapacitet – kan save grene op til ø 12 cm. Effektiv tanding gør arbejdet hurtigt og præcist.
Ergonomisk greb med SoftGripTM belægning.
Hylster med bælteclips medfølger….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5: Fiskars grensav til topsaks

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars grensav til montering på beskæringssakse/topsaks, anbefales til grene med en max diameter på 80mm Justerbar savevinkel Passer på UPX82 & UPX86 Monteres let uden brug af værktøj.
Rustfri klinge i hærdet stål. Længde: 460 mm. Vægt: 230 g…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

6: Felco 600 grensav

Forhandlerens beskrivelse:
Grensav med foldbar sav med trækkende snit.
Den har et Savblad på 16 cmPålidelighed:Rustfri, forkromet klinge i hærdet stål af høj kvalitet / impuls-varmebehandling af tænderne / rent og præcist snit / udskiftelige deleEffektivitet:Konisk formet klinge, d…

Se hos Haveglad.dk ❯❯

7: Felco 640 grensav med buet klinge og hylster

Forhandlerens beskrivelse:
Felco 640 er en robust grensav som er designet med 27 cm lang krum savklinge, der gør oversavning af tykke og svært tilgængelige grene lettere.
Felco 640 er en såkaldt træksav, der betyder, at der saves, når du trækker saven til dig.
Dette er specielt nyt…

Se hos Haveglad.dk ❯❯

8: Felco 621 grensav med hylster

Sidste produkt på vores liste er Felco 621 grensav med hylster som vi har fundet til 369,- hos Haveglad.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Felco 621 er en solid grensav, der giver effektiv skærestyrke ved minimal kraft.
Den let koniske klingeform og optimerede tandstilling forhindrer, at saven sidder fast i træet og giver et rent snit i helt op til 150 mm tykke grene.
Savens stålklinge er va…

Se hos Haveglad.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste grensav i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse grensav:

Dyreste Grensav på listen er Ryobi Grensav 750 W – RPP750S fra Homeshop.dk med en pris på 1399.00. Billigste udvalgte Grensav er Green>it Grensav foldbar som du kan købe for 53.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 1346 kr.
Ovenstående Grensav data og priser er hentet fra 7 butikker (Lystfisk.dk, Davidsenshop.dk, Haveglad.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Globaltools, Homeshop.dk). Alle Grensav tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grensav guides:

Fandt du ikke det rigtige Grensav blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grensav: