Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde graveskovl. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle graveskovl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HERO Graveskovl, håndværker model

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Globaltools.

Her kan “HERO Graveskovl, håndværker model” fås til 112,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Graveskovl i super kvalitet fra HERO.
Skaftet er af lakeret asketræ….

Se hos Globaltools ❯❯

2: HERO Graveskovl med tråd, håndværker

Anden anbefaling har vi fundet hos Globaltools, hvor du kan købe HERO Graveskovl med tråd, håndværker til kun 177,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Graveskovl med tråd på begge sider i kraftig kvalitet fra HERO.
Skaftet er lakeret asketræ….

Se hos Globaltools ❯❯

3: GALAX DAME GRAVESKOVL MED TR?D

Næste anbefaling er “GALAX DAME GRAVESKOVL MED TR?D”.

Dagens bedste tilbud på “GALAX DAME GRAVESKOVL MED TR?D” har vi fundet hos WATTOO.DK hvor prisen lige nu er 365,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
"Dame"-graveskovlDameskovlen har et mindre skovlblad end en traditionel graveskovl.Danskproduceret luksusmodel.Påsvejst kvalitetstråd på begge sider.Lakeret asketræsskaft med krykke.Hærdet, lakeret skovlblad med slebet kant 19 x 29 cm….

Se hos WATTOO.DK ❯❯

4: Fiskars Classic Professionel graveskovl 127 cm

  • Dagens pris: 432,- kr.
  • Fundet hos WATTOO.DK
  • Mærke: Fiskars

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Classic Professionel graveskovl 127 cm som vi har fundet til 432,- hos WATTOO.DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars Classic-serien er originaler i tidl›st design med ‘stetikken for ›je og med fokus p† detaljerne.
Vi kender dem fra vores barndom – og som en uundv‘rlig ven, n†r weekenden s‘tter ind, og der st†r havearbejde p†programmet.
Fiskars…

Se hos WATTOO.DK ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste graveskovl i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse graveskovl:

Dyreste Graveskovl på listen er Fiskars Graveskovl letvægts ask 100kvh fra vvs.dk med en pris på 473.75. Billigste udvalgte Graveskovl er Garden Life – Haveredskabssæt til børn med planteskovl, graveskovl og greb som du kan købe for 99.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 374.75 kr.
Ovenstående Graveskovl data og priser er hentet fra 6 butikker (Globaltools, WATTOO.DK, Davidsenshop.dk, Bolig & Haven, Homeshop.dk, vvs.dk). Alle Graveskovl tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Graveskovl guides:

Fandt du ikke det rigtige Graveskovl blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Graveskovl: