Drv.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Drv.dk » Tandbørsteholder » Goki Tandbørsteholder

Bedste Goki Tandbørsteholder: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Goki tandbørsteholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Goki tandbørsteholder | ✅ Tandbørsteholder-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Goki tandbørsteholder

Her kan du se hele vores liste over de bedste Goki tandbørsteholder som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Tandbørsteholder fra Goki – Mål (0+)

  • Dagens pris: 46,- kr.
  • Fundet hos BabyGear.dk
  • Mærke: Goki

Sidste produkt på vores liste er Tandbørsteholder fra Goki – Mål (0+) som vi har fundet til 46,- hos BabyGear.dk.

  • Praktisk og stilfuld tandbørsteholder
  • Lavet af træ og måler 10 cm
  • Passer perfekt til små hænder
  • Tildelt mærkatet “spiel gut”
  • Miljøvenlig og bæredygtig løsning

Tandbørsteholder fra Goki – Mål (0+) er en praktisk og stilfuld løsning til at organisere dit barns tandbørste og tandpasta på badeværelset. Tandbørsteholderen er lavet af træ og måler 10 cm i højden. Den er ideel til små hænder og passer perfekt til børn i alderen 0 år og opefter.

Gollnest & Kiesel, Europas innovative trælegetøjsproducent, står bag Goki tandbørsteholderen. Firmaet blev grundlagt i 1981 og er det største legetøjsfirma i Nordtyskland. Med mere end 2.000 forskellige produkter er Goki kendt for at have et af de mest varierede sortimenter i legetøjsindustrien.

Tandbørsteholderen er blevet tildelt mærkatet “spiel gut”, som er en garanti for, at legetøjet lever op til de højeste standarder med hensyn til kvalitet, sikkerhed og legeværdi. For at garantere de højeste sikkerhedsstandarder tester GoKi kvalitetsstyringsteam løbende alle produkter i sit eget laboratorium. Eksterne testinstitutter inspicerer også regelmæssigt GoKi-produkter i omfattende tests.

Goki står for ansvarligt legetøj, og trælegetøj er et produkt af kæden: plante skov – høst træer – proces træ. Gollnest & Kiesel bruger kun træ fra bæredygtigt europæisk skovbrug og arbejder på at gøre så mange produkter som muligt genanvendelige, dvs. vugge til vugge. Goki har sat sig det ambitiøse og unikke mål at fjerne de fire plastik PVC, PU, ABS og PS fra alt deres legetøj inden 2020 og erstatte det med miljøvenlige alternativer.

Goki tandbørsteholderen er ikke kun praktisk og sikker, men den er også miljøvenlig og bæredygtig. Den er et godt valg for forbrugere, der ønsker at støtte ansvarlig produktion og samtidig ønsker et kvalitetsprodukt til deres børn.

Se hos BabyGear.dk ❯❯

Andre mærker af tandbørsteholder

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste tandbørsteholder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tandbørsteholder til dine behov: