Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde glidemiddel. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle glidemiddel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Shots SLT Dildo med Sugekop og Glidemiddel 18 cm – Nude

  • Dagens pris: 299,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 379,-, nu kun 299,-.
    Du sparer 80 kr. / 21 %
  • Fundet hos Sinful.dk

Vores første anbefaling er “Shots SLT Dildo med Sugekop og Glidemiddel 18 cm – Nude” som lige nu er på tilbud hos Sinful.dk.

Her er prisen sat ned med 21 % og kan altså fås for kun 299,- – en besparelse på 80 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvem drømmer ikke om en dildo, der selv danner glidemiddel? Shots SLT Dildo med Sugekop og Glidemiddel vil revolutionere dine onani oplevelser. Den spændende "Self Lubrication Technology" (SLT) betyder, at den lækre dildo er selv-fugtende….

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Shots SLT Vagina Masturbator med Glidemiddel – Nude

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Shots SLT Vagina Masturbator med Glidemiddel – Nude til kun 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvem drømmer ikke om en pocket pussy, der selv bliver våd? Shots SLT Vagina Masturbator med Glidemiddel vil revolutionere dine onani oplevelser. Den spændende "Self Lubrication Technology" (SLT) betyder, at det realistiske sleeve er selv-fugten…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Shots SLT Pocket Masturbator med Glidemiddel – Nude

Næste anbefaling er “Shots SLT Pocket Masturbator med Glidemiddel – Nude”.

Dagens bedste tilbud på “Shots SLT Pocket Masturbator med Glidemiddel – Nude” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvem drømmer ikke om en masturbator, der selv bliver våd? Shots SLT Pocket Masturbator med Glidemiddel vil revolutionere dine onani oplevelser. Den spændende "Self Lubrication Technology" (SLT) betyder, at det pirrende sleeve er selv-fugte…

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Super Glidex glidemiddel, 50 g

Produkt nummer 4 på vores “glidemiddel-liste” er Super Glidex glidemiddel, 50 g som du lige nu kan købe for 23,- hos WATTOO.DK

Forhandlerens beskrivelse:
Letter sammenføjning af plastmufferør.Høj smøreevne.Høj vedhæftningsevne.Beskytter gummipakning mod udtørring.Silikonebaseret….

Se hos WATTOO.DK ❯❯

5: Siliconespray (glidemiddel) 500 ml

Forhandlerens beskrivelse:
Letter sammenføjning af plastmufferørHøj smøre- og vedhæftningsevne og beskytter gummipakninger mod udtørring.
Med upside-down ventil, der muliggør brug på svært tilgængelige steder….

Se hos WATTOO.DK ❯❯

6: Uponor silikonefri glidemiddel i spand, 1 kg

  • Dagens pris: 215,- kr.
  • Fundet hos WATTOO.DK
  • Mærke: Uponor

Sidste produkt på vores liste er Uponor silikonefri glidemiddel i spand, 1 kg som vi har fundet til 215,- hos WATTOO.DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Uponor glidemiddel i spand, 1 kg…

Se hos WATTOO.DK ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste glidemiddel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse glidemiddel:

Dyreste Glidemiddel på listen er Super Glidex silikonebaseret glidemiddel i flaske, 750 g fra LampeGuru.dk med en pris på 872.00. Billigste udvalgte Glidemiddel er Super Glidex glidemiddel, 50 g som du kan købe for 23.00 hos WATTOO.DK. Forskellen på de to priser er 849 kr.
Ovenstående Glidemiddel data og priser er hentet fra 13 butikker (Sinful.dk, WATTOO.DK, DanGuitar.dk, Davidsenshop.dk, Proshop.dk, Outmore.dk, Toolster.dk, LampeGuru.dk, Dorch & Danola A/S, Med24, Homeshop.dk, Elvvs.dk, vvs.dk). Alle Glidemiddel tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glidemiddel guides:

Fandt du ikke det rigtige Glidemiddel blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glidemiddel: