Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Gerber foldesav. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gerber foldesav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gerber Freescape Camp Foldesav

  • Mærke: Gerber

Sidste produkt på vores liste er Gerber Freescape Camp Foldesav som vi har fundet til 559,- hos Apuls.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk foldesav fra Gerber med en savklinge på 30,5 cm. Hurtig og nemt at folde sammen og tage med på camping- eller lejrturen.Denne foldesav er fremstillet i robuste materialer, der sikrer høj stabilitet og skæreevne.Håndtaget er gummibelagt, der sikre…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Gerber Foldesav på listen er Gerber Freescape Camp Foldesav fra Apuls.dk med en pris på 559.00. Billigste udvalgte Foldesav er Gerber Freescape Camp Foldesav som du kan købe for 559.00 hos Apuls.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Gerber Foldesav data og priser er hentet fra 1 butikker (Apuls.dk). Alle Gerber Foldesav tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foldesav guides:

Fandt du ikke det rigtige Foldesav blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foldesav: