Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen tang. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen tang tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Sky Isspand med tang

  • Dagens pris: 899,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Georg Jensen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Georg Jensen Sky Isspand med tang” fås til 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne isspand fra Georg Jensen er en del af den eksklusive SKY serie, der producerer barredskaber i et forenkelt formsprog.
Isspanden er udført i blankpoleret, rustfrit stål, og den leveres desuden med en praktisk tang, der gør det nemt at fylde glasset m…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Georg Jensen Manhattan Isspand med tang

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Manhattan Isspand med tang som vi har fundet til 1299,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker Georg Jensen isspand og tang i rustfrit stål. Designet er Manhatten og er inspireret af New Yorks Great Gatsby tid.
Mål: Isspand: H: 18 cm Ø: 14,6 cm. Tang: H: 2 cm B: 5 cmLækker Georg Jensen isspand og tang i rustfrit stål. Designet er Manhatten o…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Dyreste Georg Jensen Tang på listen er Georg Jensen Manhattan Isspand med tang fra Guldsmed Østergaard med en pris på 1299.00. Billigste udvalgte Tang er Georg Jensen Sky Isspand med tang som du kan købe for 899.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 400 kr.
Ovenstående Georg Jensen Tang data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Guldsmed Østergaard). Alle Georg Jensen Tang tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tang guides:

Fandt du ikke det rigtige Tang blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tang: