Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Geberit skruer. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Geberit skruer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Geberit PAREO/CORSO/FLOW skruer til urinal

  • Mærke: Geberit

Vores første anbefaling er “Geberit PAREO/CORSO/FLOW skruer til urinal” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Geberit sæt skruer til fastgørelsesmateriale, Kerafix (2 stk.)…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Geberit SIGMA10 betjeningsplade til skyl-stop-skylning kan låses m/skruer, børstet, poleret

  • Mærke: Geberit

Sidste produkt på vores liste er Geberit SIGMA10 betjeningsplade til skyl-stop-skylning kan låses m/skruer, børstet, poleret som vi har fundet til 1563,- hos Elvvs.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Geberit Sigma10 betjeningsplade til skyl-stop-skylning.
Vandalsikker – kan låses med skruer.
Børstet rustfrit stål/poleret/børstet rustfrit stål….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Geberit Skruer på listen er Geberit SIGMA10 betjeningsplade til skyl-stop-skylning kan låses m/skruer, børstet, poleret fra Elvvs.dk med en pris på 1563.00. Billigste udvalgte Skruer er Geberit PAREO/CORSO/FLOW skruer til urinal som du kan købe for 93.00 hos Elvvs.dk. Forskellen på de to priser er 1470 kr.
Ovenstående Geberit Skruer data og priser er hentet fra 1 butikker (Elvvs.dk). Alle Geberit Skruer tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skruer guides:

Fandt du ikke det rigtige Skruer blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skruer: